Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Žex je napisao: Pa zna se da fanovi farme imaju sličan mentalni sklop i povezani smo kao univerzum... heh
Znaš li da je Trofrtaljka iz mojih krajeva... heh ..hehehe..kako ne bi znala...pa ona je vip.... ..e stvarno..kakav glas je bije u kraju...meni mnogo simpa na prvi pogled, i baš me interesuje kako je doživljavaju ljudi iz njenog životnog okruženja...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: Vi me ne iznenadjujete...ali Zex me iznenadjuje.  ..crkni bje od ljubomore... ..Moli..imam resenje za tebe...moš pratiš na onom online kanalu...šta bi ti falilo..'vako ispadaš glupa u društvu jer niš ne znaš... http://omiljena.net/rezervni-prenos/
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Vi me ne iznenadjujete...ali Zex me iznenadjuje.  Heh Molenče Nisi ni svesna koliko mene stvari interesuje, pa samim tim i ova farmerska... Posmatram ja to kroz neku svoju prizmu... 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahhaha....m'rŠ  ..ja da glupa..meni dovoljno naslove da procitam i znam ko ce da pobjedi  na sta da budem ljubomorna...uzivam bez televizora,a filmova se nadje  al' uzivajte , sta da vam kazem :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Vi me ne iznenadjujete...ali Zex me iznenadjuje.  Heh Molenče Nisi ni svesna koliko mene stvari interesuje, pa samim tim i ova farmerska... Posmatram ja to kroz neku svoju prizmu...  znam ja kroz kakvu prizmu ti to prosmatras..i ja sam kroz istu gledala u prvih par sezona ali sad vec vise nema smisla... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hvala Moly... Idi sad, smetaš nam dok komentarišemo ovde... Trošiš nam prostor za komentare i to nije lepo... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sve ste se raspisali vidim ... vi treba da me uputite u desavanja..slabo slabo 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Molena je napisao: hahahhaha....m'rŠ  ..ja da glupa..meni dovoljno naslove da procitam i znam ko ce da pobjedi  na sta da budem ljubomorna...uzivam bez televizora,a filmova se nadje  al' uzivajte , sta da vam kazem :* ..iiii.??????..baš me interesuje..ko po naslovima pobeđuje u farmi pet...ja to nikad nisam umela da procenim... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Da, reci nam sada... Super da si je to pitala. Baš me interesuje
Ja mislim da keš uzima Miki Tačnije uzima Pink, a on je tu samo zbog honorara. Radi u istoj kući
|
|
|
|
|
|