Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Je l mi vjerujes da sam pomislila da je to ona ali nije setila sam se da se ona zove Sabrina Zamisli da sam i ja pomislio da je Simonida u stvari ona sa fesjbuka što se brčka u zarđaloj kadi... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ja sam se sinoc/nocas bem li ga kada je to bilo, smejala onoj ludoj Mici xaxaxa sedi ona za stolom, neki lik pored nje, pojma nemam ko je taj... i ona kaze kako ce danas traziti da napravi podela sobe na dve, jedna zenska i jedna muska, ne mogu oni svi tako zajedno da spavaju. A taj lik joj kaze kao... a sta ako neko bas hoce da spava zajedno a da su musko i zensko... a Mica ce na to: a ne! na ovoj farmi toga nema! ja to necu dozvoliti! Da se vataju i svasta rade! ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Senka je napisao: Prvi gazda je Mica...samo psuje i zove Zoricu Marković da je posavjetuje... I Lepi Mića se posvađao sa reditljkom...ispsovao je i izvrijeđao prostim riječnikom...a nije ni njoj mane...jesu kratkih fitilja,ima da se pomlave za ta 4 mjeseca... ![[ququ11.gif] [ququ11.gif]](./images/smilies/ququ11.gif) znaci bice interesantan pregled:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
а? гледате, а?
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ovi se već sada svađaju... Tek ušli, pa odma' počeli po prozivanju.. Zorica se opet oštri, ali još nije odlučila koga će uzeti pod svoje...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..bilo neko vanredno zasedanje i isprozivaše se samo tako..doduše još su mi previše naftalinci da bi skontala ko je koga isprozivo, al' recimo da me rediteljka sad zasad nimalo ne nervira,,a bogomi ni onaj miće što ga zovu lepi a ni malo lep nije..
..e da..miki je ipak legenda rijalitija..što jes- jes...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Žex...preteče me u dva minuta sa komntarom...a skoro pisali isto... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pa zna se da fanovi farme imaju sličan mentalni sklop i povezani smo kao univerzum... heh
Znaš li da je Trofrtaljka iz mojih krajeva... heh
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vi me ne iznenadjujete...ali Zex me iznenadjuje. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|