Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: samo da se ne biju, a gladovati nece sigurno. Mislim da će biti puno fingiranih svađa. Geldanost mora da se poveća po svaku cenu. Sve je to sofisticirana verzija ''Preljubnika''. Ima i pravih svađa, ali mislim da je većina nameštena
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
I ja mislim da je većina svađa namješteno...recimo Saška i Vesna...ono mi je baš u startu ličilo na isforsirano....zato su se onako lako i pomirile... Eno ih ušli su u karantin...većina njih,pa i Micaaaa... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Otkud znaš da su u karantinu ?
Mica do pobede... Heh... Koje će to provale da budu.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Sta se desava..nemoj neko nesto ruzno za Avu da kaze.. radice motka..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Imaš i Anastasiju Buđić... Ja sam se o'ladio od Ave... Nekako je počela da izlazi iz frižidera... MICA DO POBEDE
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
gde bre Zeksinjo..kako se ne pojavi iz moga.. haha..Mica aa..videcemo
ja sam stedeo citavo leto da imam za glasanje..
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Mica do pobede! Jel momci, imate li vi para za ovo planinarenje? xaxaxa
|
|
mmm
|
|

rang

|
nemam para..pare prezirem.. samo sa zlato baratam..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tako je mmm. Sve velike ekonomije imaju velike zlatne rezerve, jer cena zlata nikada neće pasti. Bravo bro
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Žex je napisao: Otkud znaš da su u karantinu ?
Mica do pobede... Heh... Koje će to provale da budu. Pa jel pratimo mi ovde na forumu farmu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...imaš i fotke...vrijedna sam ja... ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
|
|
|