Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
a jel prosla farma ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Jedna prošla,a petog septembra počinje nova... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Opet 'narod pita' u vezi farme...i opet napadi na staniju i Filipa...i opet napadi na njih...a oni kasne u emisiju zbog gužve u Šimanovcima...
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ja to vise ne gledam mislim da su oni koji se javljaju namesteni.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jooj Sha je bi smesan,kad je onaj covek nazvao i komentarisao njegov izgled strasno a nisam znala da se on ne druzi vise onim Illom
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Illa je za njega rekao da je najpokvarenili lik na estradi i najpokvareniji čovjek uopšte... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
a zasto jbt a do juce su bili u grupi zajedno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: jooj Sha je bi smesan,kad je onaj covek nazvao i komentarisao njegov izgled strasno a nisam znala da se on ne druzi vise onim Illom Ila je faca za njega... Skoro sam čitao jedan intervju gde ga je Ila tako napušio da to nije bilo humano Kaže da je Sha najljigavije stvorenje koje je ikada upoznao i da je Sha spreman da gazi preko leševa ne bi li ostvario neki svoj cilj.... Ima negde tekst, pa me mrzi da tražim...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Meni je Ila uvijek bio draži od njih dvojice...Sha mi se dodatno smučio na farmi... ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Secam se jedamput je Minimax pozvao njih dvojicu u emisiju.Tada je Sha bio kao mis , manji od makovog zrna. Sha mi se inace ne svidja , niti njegov karakter ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|