Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Stanija,Radojka i Memo
Navijam za Radojku!
ahha pozz Zex jaoo ne daj Boze da on pobedi nervira me, ponasanje mi s enjegovo ne svidja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ako on i Stanija ostanu u finalu navijaj za Staniju... Bolje da 50 000 eura ostane u Srbiji. Ovako će vlada morati da radi novi rebalans budžeta... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e hocu tada ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ode Radojka neverovatno
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
seksi sandra je mogla do pobede takodje
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Lepo ja rekoh na prethodnoj strani... Za ovoga je složno glasala cela Bosna... Adnan Babajić, Amar Gile, Memo... Tako se to radi... Osećam da će ga Garnier angažovati za novi šampon protiv masne kose... Ima potencijala...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Žex je napisao: Lepo ja rekoh na prethodnoj strani... Za ovoga je složno glasala cela Bosna... Adnan Babajić, Amar Gile, Memo... Tako se to radi... Osećam da će ga Garnier angažovati za novi šampon protiv masne kose... Ima potencijala... normalno.. tako se to radi kad smo pa mi bili slozni ..nikad niti smo bili niti ćemo biti i opet pokazujemo ruznu sliku o sebi
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Opet emisija o Farmi.... Ekrem se smorio kao plovak, Filip manje mumla, Sha deluje srećan, a Aki je normalniji nego što je bio na Farmi. Stanija iz publike pomno prati svaki Filipov potez, a voditeljka Aleksandra daleko je od prave voditeljke... Ognjen standardno okej...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Filip je kantastrofa da je znao da će takva pitanja biti ne bi on seo na stolicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|