|
Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Veceras ponovo izbacivanje.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Uobičajena retorika Goce Božinovske...samo mali dio... Nebojša moj, Zoran moj, ja sam žena radna,vredna, Mirka mi mog, moje ćerke su bre ribetine za nju, moje rakije,mog bazena, ja sam zena ribetina,ja nikad nisam bila pijana u životu, pa ti nikad riba nisi bila u životu...hahahhaha ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Setimo se samo Danijela Šifera jednog u nizu Gocinih izabranika  Odlično se sećam kako je ''iskakala iz frižidera'' sa njim. Non-stop je bila u medijima u vreme najgore krize. Šifer se predstavljao kao veliki prijatelj Srba, kao neki veliki dobrotvor. Često se pojavljivao na tv-u ''braneći'' Srbe u vreme najgorih sankcija. Od tadašnjih vlasti uzimao je ogroman novac za svaki svoj govor, a najzanimljivije u celoj priči je to što je taj isti Šifer (nekoliko godina posle veze sa Gocom ) uhapšen zbog neke krađe. Sećam se kako su ga sprovodili sa lisicama na rukama na jednom evropskom aerodromu dok su mu suze išle jer je napokon dolijao. Goca obožava likove sa ''ivice'' zakona. Šijan, Šifer, prethodni dečko joj je upucan u mafijaškom obračunu (Ne znam mu ime) Čudo ne nađe nekog poštenog... Jok... Voli tak'e i to ti je... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Uobičajena retorika Goce Božinovske...samo mali dio... Nebojša moj, Zoran moj, ja sam žena radna,vredna, Mirka mi mog, moje ćerke su bre ribetine za nju, moje rakije,mog bazena, ja sam zena ribetina,ja nikad nisam bila pijana u životu, pa ti nikad riba nisi bila u životu...hahahhaha ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif) Da dodam: (uz mlataranje rukama): "...sve cu da vas vodim svojoj kuci, bicete moji gosti ceo vikend. dobro, necu sve, ali mnoge hocu. ja se ne foliram. ja sam vredna. ja sam Stanija bila zgodnija od tebe u mladosti. ja sam i sada najzgodnija, najlepsa, najvrednija, sa najlepsim glasom, sve mi je naj naj naj. Ja i samo ja. ja pijandura? ona ce meni da kaze da sam ja pijandura? ja bre ne pijem. ja samo radim i samo radim i samo radim." Zena je opsednuta Vesnom Rivas A kako se zove onaj sto je bila sa njim, pa je hteo da joj navodno kupi brod restoran? Pa je kao kupio. Pa kao nije kupio. Pa je htela. Pa nije htela. Pa je podigla takvu prasinu hvaleci se, a onda je sve utihnulo xaxaxa Bas mi je nekako ljigava. Zena ne prihvata da su je pregazile godine i cinjenica jeste da imitira Staniju. Juce kada sam je videla onako utegnutu helankama i kratkom jaknicom, zgadio mi se zivot. Nikada necu razmeti iz kog razloga zene imaju potrebu da se tripuju da su i dalje mlade, kada to uopste nije potrebno. Svako neka nosi svoje godine najbolje sto moze. Ipak se godine nizu. Pa sta?!
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Komšinice sa svim se slažem...odlično si opisala sve oko Goce... Jaoooo...ja zaboravila za Šifera....dobro si se sjetio Žexinjo... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Senka, moracu da dodam i: "... nije mi ni do kolena, ja sam bre estradna umetnica, sa karijerom, a ne neka tamo pevaljka!"
Edit: "smradovi jedni da ne operem ja case ne bi imali iz cega da piju. dobro ne svi!" xaxaxa
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ....hahaaa da...a ima samo jedan hit...one 'okove' i ja ne znam više nijednu njenu pjesmu...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ispala je Jovana...to će ojačati Danijela...nažalost... ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Senka je napisao: [zenskismeh.gif] ....hahaaa da...a ima samo jedan hit...one 'okove' i ja ne znam više nijednu njenu pjesmu... Sram te bilo! A i mene! Odmah da odemo i odslusamo te najvece hitove Gordane Goce Bozinovske. Zene koja je olicenje postanje, pranja sudova, kuvanja itd itd itd Sutra da se medjusobno ispitamo oko hitova! xaxaxaxa
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|