Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pa kad je debilan... Ne mogu da verujem da dečko ne zna šta se sme šta se ne sme... Evo ga Stanijin brat... Isti Biba Struja 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kakav šmeker ma oboje su..ufff ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Filip ima neki problem zao mi ga je..( kad izadje sa farme ima da ode u 3 lepe pm
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
On je patološki ljubomoran i ima da odlepi čim izađe. Mogu misliti kako će reagovati kada mu se Stanija javi iz Los Anđelesa i kaže mu ''Evo me kod Hju Hefnera u vili... Ne brini ništa sve je pod kontorlom...'' heh
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
aha.. šta kaže Ognjen da si učio ti bi pobedio znaČi Stance pada ti rejting
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pre dupliranja glasova :
STANIJA 65,59 %
ERA 34,41 %
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ovo joj veći šamar nego pobeda koju je odnela kad god Ognjen iznese procente vezane za nju ona padne u bedak
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Iskra je napisao: ovo joj veći šamar nego pobeda koju je odnela kad god Ognjen iznese procente vezane za nju ona padne u bedak Polako, polako... U nedelju će pobediti ubedljivo... Visok datum, pa glasači nemaju love ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Amannnn...pa Stanči ih je razvalila....za Eru su glasali navijači svih farmera a Staniju njeni i Filipovi pa vi vidite.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
Senka je napisao: Amannnn...pa Stanči ih je razvalila....za Eru su glasali navijači svih farmera a Staniju njeni i Filipovi pa vi vidite.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tačno. Ljuba i Droca Božinovska su pozvali svoje glasače da glasaju za drugog duelistu tako da je Ibarska magistrala, Padinjak, KPD Kruševac, KPZ Niš, KPZ Sremska Mitrovica poslušalo savete Ljube i Droce... Iako su zatvorenici u pitanju skoro svi imaju mobilu, pa kuckaju na sve strane...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
|