Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma pusti ti to Senka te snimke na kojima verovatno nije trezna a na drugom se nisu ljubili u usta Pogledaj taj snimak sto si postavila da se Jovana vratila sve govori! Morala sam ubrzat jer ne mogu slusat Filipa i Staniju kako se svadjaju, nejasno pricaju vrte s eu krug i ona drami jer je on ostavio samu ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Senka drugi video je bio igra ISTINA IZAZOV Poljubac na blic. Pa ima li ko to nije uradio na rodjendanu bar jednom u zivotu ? Treci snimak opet alkohol poslije zurke i prethodnih dana neispavani....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Senka ne radi nista sto i druge mlade osobe ne rade. Samo eto mana joj je sto ne zna da se kontrolise kad popije.
A sto ne pokazes kako je vredna , nije tracara uostalom svi farmeri imaju rijeci hvale za nju. da je dobra kao osoba.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ona je samo iskrena, pokazala se kakva je kad je pijana i kakva je kad je trezna ne glumi nista pa kome se svidi, svidi se a kome ne, sta se tu moze takva je kakva je. A da smanji alkohol , sto i verovatno hoce,....bice jos mnogo bolja.
I drugi piju isto kao i ona.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Me kao da je problem skim je bila,po meni je kod zene bitno da nije istovremeno s vise njih,a skim je ona bila prije,da li je 100 ili nijedan,to ama nema nikakve veze,bar za mene,,,
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Stanija ne pije... Ona mi se ne sviđa jer stalno istjeruje neku pravdu,nešto mi se kod nje ne dopada u tom pogledu... Niko tamo nije baš dobar...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ti vjerujes u to da ne pije? Ako ne pije na farmi onda joj je to deo taktike, mozda ona ne zna za granicu kad krene piti pa zato ne prilazi alkoholu ALI SIGURNA SAM KADA IZADJE U DISKOTEKU I POGOTOVO STO IDE PO TIM ZURKAMA ZA VIPOVCE p[ije 100%
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pije...votku...ali se ne opija...da je pijandura sigurno se ne bi mogla folirati preko 90 dana na farmi... Iako to i nije neko mjerilo,ali mi se ipak dopada to što se ne opija...
|
|
|