Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
nego...oce meni Senka danas isplatiti dnevnicu..ili ovi sa Farme... Danijela..ebo li te patak
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
casual je napisao: farma nece biti losa. nema alkohola i kada bi smanjili goste narodnjake tipa Dzeja, nade topcagic, svadbarskih orkestara i bore drljace bilo bi ok. ali sam pogled na zoricu markovic i sofersko ponasanje me natera da promenim kanal. i na eru "najlepse je pice kad mu dlaka nice". pa ako si mislio da ce neki intelektualac uci .. teska posla od toga... verovatno takvi imaju obaveza. npr. nece doci Dacic ovde da pise jer ima previse posla oko uredjenja drzave... vec mi, "koji ne znamo pametno istrositi slobodno vreme", pisemo ovde i komentarisemo. P.S. Pogledaj u telefon... poslala sam ti poruku pre 10 min
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ja sam na poslu, da nisam na ovom forumu bila bi na nekom drugom il bi ganjala nesto na netu..svejedno, a peglanje mrzimm, radije gledam ekrema no peglam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: casual je napisao: farma nece biti losa. nema alkohola i kada bi smanjili goste narodnjake tipa Dzeja, nade topcagic, svadbarskih orkestara i bore drljace bilo bi ok. ali sam pogled na zoricu markovic i sofersko ponasanje me natera da promenim kanal. i na eru "najlepse je pice kad mu dlaka nice". pa ako si mislio da ce neki intelektualac uci .. teska posla od toga... verovatno takvi imaju obaveza. npr. nece doci Dacic ovde da pise jer ima previse posla oko uredjenja drzave... vec mi, "koji ne znamo pametno istrositi slobodno vreme", pisemo ovde i komentarisemo.P.S. Pogledaj u telefon... poslala sam ti poruku pre 10 min e sto te volim..kad vako pametno zboris Konacno nesto pametno procitah juuuuuuuuu..a kome to ti saljes poruke,aaaaa? ti ces se jos i ovajdis na Netu..jedino ja MUCAK i posle kaze Jelena..farma nas spojila E fala FArmi..al mene vise da ne spaja ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Ja sam na poslu, da nisam na ovom forumu bila bi na nekom drugom il bi ganjala nesto na netu..svejedno, a peglanje mrzimm, radije gledam ekrema no peglam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Eto..i posle kazu..kriza.ili mala plata Kad ce jedan Nemac u radno vreme da bude na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Tw pa dacic je u rangu sa erom tu su negde. ali zorica ej, ekrem, era, drljaca, lepa lukic... to je lepak za one 70 +... obecava ona seksi sandra, metak u najavi. ok je petrija, uci ce pop, ni oni nisu intelektualci ali nisu ni iz kamenog doba  ps ma koji telefon, vatre palis jel 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Mislis da nisu? Nisu oni posebna rasa
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Obecava seksi Sandra wtf a ona je bila mutava i kenjkava u VB Boplje da su ubacili onu Jovanu Totalno neinteresantna, "prefinjena" zanimljivija mi Zorica, a smjesno u njenoj biografiji "pevala je dok je cuvala ovce" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 20 Mar 2013, 14:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Mislis da nisu? Nisu oni posebna rasa ma jesu kako da ne.. Nigde nema javasluka kao u zemljama EX Yu..sve to naviklo da ode na posao , ne da radi, nego da ubije dnevnicu ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
|