Farma se završava šestog jula. To je proverena informacija Do tada će neko opet popiti batine..
I kazes sestog jula Ja moram u agenciju da menjam karte i termin jer necu prisustvovati tako vaznom dogadjaju jer bit cu na odmoru.Sto mi zo a tako sam se nameracila da posaljem sms-ova. Navukla sam se kada sam luda pa gledam. Sala na stranu sve mi nesto govori da bi Bozinovska mogla odneti pobedu jer kazu ne prima honorar rekla Popovicu ti si meni valjao kada je meni bilo tesko idem na Farmu bez honorara i taman da dobije nagradu da pokrije honnorar. Sta sam procitala u zutoj stampi o Panajotovicu i jos ponekim farmerima pa ako je i cetvrtina ono tacno onda je ova Farma skup stvarno vrlo cudnih likova. Na jesen ide kazu nova i od ponudjenih kakndidata jedino znam Josku Broza, baneta Bojanica i Gogu Sekulic ostalo meni nepoznati likovi. Veceras stapici.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Lila je napisao:
Na jesen ide kazu nova i od ponudjenih kakndidata jedino znam Josku Broza, baneta Bojanica i Gogu Sekulic ostalo meni nepoznati likovi. Veceras stapici.
A znaš li Gospodara Vremena - Kala ? Ako on uđe show će biti samo takav. Pročitao sam da će najverovatnije i on ući... Samo ne znam kako će proći psiho-test ako takav test uopšte i postoji...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu