Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma garant muski razumeli smo poruku ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
MeGi je napisao: heheh zex i mmm vi to namerno ha Pa normalno Megic` da je namerno. Zar ne vidis kako izgleda.Ona je kao starleta vec stara jer ima 28 godina.Drugo glava joj je veca u odnosu na celo telo .Noge kratke pune celulita. Videh navukla trenerku i sandale??????? neke budi Bog s nama. Samo moze ona sama reci za sebe ja pa ja ja sam Stanija , ja sam riba, mene gledali ovi, oni , studiram (valja vec deset godina) i tako. Nemam nista protiv mladih osoba ali ako je ona onakva zla kakva jeste, histericna, proracunata, umisljena, pokvarena uzor danasnjim devojkama onda se pitam dokle smo mi to kao drustvo dosli? Njihova veza nema ama bas nikakvu perspektivu i mozda se raskantaju i pre farme. Jos kakvih sam stvari procitala o Panajotovicu ako je ono i pola istina onda ova Farma je dovela definitivno do sada najgore likove. Sastalo se zlo i gore.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Ja stvarno ne vidim ko bi mogao pobijediti a da kažem da je zasluženo. Svi su katastrofa. Noćas slušam kako Ša i Danijel ogovaraju Staniju.Eto šta je povrijeđena sujeta. I još Danijel kaže kako on i Jovana imaju 'zdravu' vezu za razliku od Filipa i Stanije. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...Koja žestoka provala...pa vidjeli smo i kako je došla do njega...prije se dohvatila i sa Ša i sa Tarotom...Zdrava veza zasnovana na alkoholu i sexu.Oj živote ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pa i to je zdravo Senkac... Ne kaže se džabe ''Da nazdravimo'' Niko od farmera nije zaslužio pare, ali kako se show približava kraju sve su prilike da će Filip Panajotović uzeti novac. Isto je bio izbačen, pa vraćen kao prošlogodišnja pobednica Katarina Živković. Živi bili pa videli. Nažalost
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nisam sigurna da će on...prije će biti da su Gocu vratili radi toga...baš bezveze... ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Prosto je nemoguće da Filip Panajotović u prošlom glasanju ima preko 60% glasova pre dupliranja. To je najbolji pokazatelj kako će se show i završiti Ako sam u pravu onda sam pravi Šerlok Holms...  <
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
17 Miki 22 Aki 24 Stanija 37 Filip
Ovako je bilo prije dupliranja. Ali i ovo je katastrofa. A čitam po štampi da su Gocini obožavaoci vršili onoliki pritisak da se ona vrati,pa su morali vratiti i Vesnu. Izgleda da je ona sve ovo najbolje odigrala. Mada se osjeti da i ona puca i pokazuje svoju lošu stranu,pogotovu kako je Miki ispao.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I kad se zavrsava farma? Ako cemo gledati po ponasanju cini mi se da bi Radojka mogla pobjediti jer se malo svadja, ne psuje. Ona je meni bila smesna kada je Ekremu ono prije drsko odgovorila da nece uzeti pare Svako je od njih na svoj nacin zanimljiv, mene samo nerviraju Stanija i Filip....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Farma se završava šestog jula. To je proverena informacija Do tada će neko opet popiti batine... Senka je napisao: 17 Miki 22 Aki 24 Stanija 37 Filip Ovako je bilo prije dupliranja.
Ja mislim da je tako bilo posle dupliranja glasova... Možda grešim, ali u svako slučaju 37% glasova za Filipa, a četvoro u duelu... To je previše Ubeđen sam da ne bi imao ni 5% glasova da je sam proces glasanja u redu. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|