Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sad nek neko kaze da je Stanija ok znaci katastrofa ceo pregled farme veceras Samo Filip i ona kako se svadjaju, sve nejasno pricaju.....oko gluposti se prepiru a uzaaaas kako sebi daje za pravo d akomentarise Danijela i sto su potegli celu pricu da je Danijel Mozda gej i da zavlaci Jovanu,,,, Lepo je Danijel rekao u intervjuu da je Filip video vani da se danijelova i jovanina veza tretira kao normalnha sto i jeste a njegova sa Stanijom nenormalna.... znaci treba da ih bude sramota! Bas mi je zao Danijela , jadan decko sta je docekao da se prica da je zlajubljen u Fil;ipa. Izgleda da je Filip gledao Magazin in, kad je bila Vendi u emisiji i kad je rekla da su Danijel i Filip par, da su zaljubljeni jedan u drugog axaxa Stanije muljatorka zesca. Volela bih da Jovana I Danijel ostanu duze od njih na farmi...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
mmm je napisao: SAMO DA SE ZNA..STANIJA ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Kako je Megi ljubomorna na Staniju..uzas
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ko na Staniju moze biti ljubomoran ona ko šta radi samo se svadja sa onim patetičnim Filipom 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Stanija je riba nad ribama i tacka.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ne razumeju one to mmm Stanija je brušeni dijamant, od svih farmera najiskenija. Sve se na kraju vidi. STANIJA, STANIJA, STANIJA... 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma da i idemoooooo Stanija do pobede jer treba toliko plakati i glumiti ma za OSKARA je ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tako je Iskra...
STANIJA, STANIJA, STANIJA...
NUMERO UNO... NUMBER ONE..
GLASAJMO ZA STANIJU Zašto da ostali uzmu pare kada ne umeju da potroše Stanija odlično zna da troši pare i ona je zaslužila pobedu. STANIJA, STANIJA, STANIJA
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
heheh zex i mmm vi to namerno ha
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|