Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Senka je napisao: Filip i Stanija sada već smaraju svojim svađama,prepirkama...i 'istjerivanjem' nečega...ni oni ne znaju čega...i sami sebi rade medveđu uslugu... To sam uprao htio napisati,pa svadaju se vec od jutros,a nisu maknuli ni centimetra,,,hahahah
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Mislim da su ovo dvoje sebi zabili autogol...što su opet napali na Danijela.... Stanija se baš pogubila... ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Filip je taj koji bi crk'o za pobedu i na sve načine pokušava da uništi Staniju. U nekim momentima sam pomislio da je Stanija ta koja manipuliše Filipom, ali istina je izgleda sasvim drugačija On je spreman na sve, a glumiti nesrećnika i 'ebenu stranu uvek donese puno glasača... Sve je dobro osmislio Još kad počne da mumla, da ti se smuči život
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
U pravu si...danas cijeli dan u kajronu čitam 'Izbacite Staniju i Flipa...manipulatori...izdali kuma...'
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mutavac nikad nema argumente, a on je jako ljubomoran na Danijela, pa je smislio priču kako se napolju piše da je on gej, a onda je to ispričao Staniji i kada je doveden pred svršen čin povukao se kao neka funjara. Koliki će to paradoks da bude. Svi misle da Stanija manipuliše Filipom, ali istina je sasvim drugačija. Ne znam da li si primetila da je svaka Stanijina svađa sa farmerima krenula upravo od informacija koje joj je prenosio Filip. Još kad je čuo da je imao najviše glasova prilikom izbacivanja onda je manipulacija doživela svoj vrhunac. Obrati pažnju na njegovo ponašanje i kako na najperfidniji način spletkari, a onda u sve to uvuče Staniju i posle samo ćuti dok ova bespotrebno laprda... Ne bi me začudilo da mumlavac pobedi
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Za kratko vrijeme koliko je bio vani uspio je gostovati u dosta emisija i organizovati jaku kampanju za svoju pobjedu...sve je moguće... Samo mi nije jasno kako je Stanči tako nasjela...biće da je on izludio svojom ljubomorom pa je skroz pogubila sebe u svoj toj situaciji...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ona ako misli da ostane čitava, pod hitno treba da otkači Filipa. U suprotnom se plašim da će doživeti sudbinu Ksenije Pajčin. Ne želim joj, ali ovaj je težak psiho Stanija me takođe razočarala. Ne mogu da skapiram koliko je spremna da mu popušta... Bruka
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Od koga je potekla prica da je Danijel gej je l to Filip stvarno rekao?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
SAMO DA SE ZNA..STANIJA ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Izgleda da Filip ne voli Staniju Danijel ne voli Joku nego Filip i Danijel se vole. Ko ce ga znati kada izadju istina ce izaci na videlo ko tu koga koristi i u kakve svrhe.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|