Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zex ja danas nisam gledala farmu jbg al interesuje me kakva je bila rekacija memina i od sha kad se vesna vratila? i da li vesna i goca dobijaju honorar?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Memo je bio na ivici infarkta, a Goca i Vesna dobijaju zarađeni honorar Evo sada u live-u ribaju Mema kako je najveći taktičar...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ko ga riba? sad cu d audjem da gledam je l imaju zurku veceras?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma gde ti to gledas kod mene sasa popovic sada
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
REALITY TV Pinkov kanal...  Samo psst... Moja baba ne zna da ima ovaj kanal inače bi na'ebo... hah Pa organizovali su sastanak u kome treba da odrede najvećeg taktičara Skoro svi su označili Memu kako je on taj koji taktizira i gazi preko leševa ne bi li stigao do pobede... Otprilike i jeste tako...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
blago se tebi ti mozes gledati 24 h hahha i uvjek biti upucen u desavanja steta sto nema na netu online
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ma ja taj kanal skoro i ne uključujem Non stop rijaliti... Bez reklama i prekida... Za ljubitelje rijalitija uživancija Ja ipak više gledam Veliki Brat, tako da ne palim često Taj kanal nemaš onlajn... Evo sada sam ga tražio i nema... jbg
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Filip i Stanija sada već smaraju svojim svađama,prepirkama...i 'istjerivanjem' nečega...ni oni ne znaju čega...i sami sebi rade medveđu uslugu...
|
|
|