Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ova Zorica je prirodno opicena, jeste gledali skrivenu kameru s anjom kao fora u njenom motelu njen najbolji drug vara zenu, pa kad ga je ona napala krenula da ga bije Znaci luda je i van kamera.... Je l to ona skoro stavila pirsing ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Julia je napisao: Twiligt..Dodji SEBI...dok je jos vreme..I opameti se.. U ime naseg dugogodisnjeg prijateljstva te MOLIM samo se seti..One torture, progona..gore nego za vreme II svetskog rata Seti se.,..Farme 2 i urazumi se  e moja Rakel.. ja prezivela i to a ti koji su napadali nestali kao da ih nije bilo. Poenta je u tome da ljudi pisu i komentarisu a ne zapocinju ratove i vade pistolje na netu Farma koja je sinoc pocela mnogo obecava... osecam da ce biti smeha, Sa Ekeremom, Zoricom, Erom, Sandrom, Stanijom i onim Tarotom bice loodolo ostali su mi manje poznati ali osecam da ce biti loodo
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: Pisem svoje misljenje. Mislim da je Ekrem veoma proracunat to sto je seljak, u smisli -sa sela, nepismen, itd itd ne znaci da ne moze biti namazan i folirant. Ja ga ne dozivljavam kao nekog ko je spontan, ono prirodno da odvali lupam sad da je recimo Nikola Tesla brat Od Zorice Markovic i da zivi pored njene kuce Nego sa namerom lupi tako nesto....zna on da ce se o tome pisati, i da bas takve gluposti pale narod. Meni recimo to nije duhovito. mozda ne znam objasniti i pogresno ga vidim.... A pogotovo necu se paliti na tu pricu zaljubljen u Vendi, pa Igbala sta ce jadna ovo ono-izgleda mi kao losa izrezirana sapunica. Mozda zvuci smjesno al ja stvarno mislim da ima nekog ko mu diriguje nije on sam usao u svet SHOW-BIZNISA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa ni meni nije shvatljivo ali onakva budala se retko srece "Gospod Ekrem jevric" Haus - Vork - Vork - Haus ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
*Twilight* je napisao: Julia je napisao: Twiligt..Dodji SEBI...dok je jos vreme..I opameti se.. U ime naseg dugogodisnjeg prijateljstva te MOLIM samo se seti..One torture, progona..gore nego za vreme II svetskog rata Seti se.,..Farme 2 i urazumi se  e moja Rakel.. ja prezivela i to a ti koji su napadali nestali kao da ih nije bilo. Poenta je u tome da ljudi pisu i komentarisu a ne zapocinju ratove i vade pistolje na netu Farma koja je sinoc pocela mnogo obecava... osecam da ce biti smeha, Sa Ekeremom, Zoricom, Erom, Sandrom, Stanijom i onim Tarotom bice loodolo ostali su mi manje poznati ali osecam da ce biti loodo e ako pbecava..to je drugo NEk i meni obeca nesto..pa cu je mozda i gledati... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Rakel jos tu? A prije dva sata je rekla da ode raditi  A sve ne voli farmu, cccccccc
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Mislis brzi?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Rakel jos tu? A prije dva sata je rekla da ode raditi  A sve ne voli farmu, cccccccc pa eto..ne gledam je ..a vec dva sata sam ovde..Zamisli TEK da gledam.. Radni ucinci ce se drasticno smanjiti.. i proizvodnja u Srbiji ce oslabiti za vreme farme.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Jelena nemoj da je dirasss pusti je taman sam nasla sa nekim da pisem a ti mi je teras
Jelo pocupacu ti kikice... nemoj mi je diras... nego se prikljuci i reci da je FARMA dobra.
Vidis kako se otimaju i negoduju a sve su ispratili... ja i ne znam ko je Boki 13 a Megi zna.. toliko o tome da ona svaki Rijaliti isprati
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Danijelo, ja s njom diskutujem od rane zore, cak mi je i velikim slovima objasnjavala sve ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) I da..rekla sam ja vec da je farma dobra, ona nas je sve spojila...dal na farma forumu il četu, svejedno ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|