Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ako vrate ovu Irvasicu,ja prestajem gledati farmu... Koji idiot od žene...kako izvrće stvari i riječi...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
82% glasača je za povratak GOCE I VESNE... Najjače će biti kada Memo ugleda Vesnu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Ako vrate ovu Irvasicu,ja prestajem gledati farmu... Koji idiot od žene...kako izvrće stvari i riječi... Nećeš prestati, potpisujem ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ma neću...ali nemam više snage da gledam šta im ona radi a oni se ne znaju verbalno nositi sa njom...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Idem Senkac. Nemam šta više da komentarišem Ovo je tako providno... Pozdrav
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ispadne Filip.On je bitan zbog ljubavi sa Stanijom. Mozda padne i seks.Narod to voli.Brze bolje organizuj baraz i vracaj ga. Ispadnu Goca i Vesna. Oni su bitni jer narod voli svadje. Brze bolje ih vracaj. Ako kojim slucajem ispadne Ekrem , vracaj i njega. Narod voli ovakve kao on. Samo jadni Rule ceka i ceka. I nista.On nije ni u jednoj kategoriji.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Farma je sinoc oborila rekorde gledanosti eto sta narod voli gledat  zbog toga su ih i vratili......mogli su onda i Zoricu da vrate...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Radisav_Oluja je napisao: Ispadne Filip.On je bitan zbog ljubavi sa Stanijom. Mozda padne i seks.Narod to voli.Brze bolje organizuj baraz i vracaj ga. Ispadnu Goca i Vesna. Oni su bitni jer narod voli svadje. Brze bolje ih vracaj. Ako kojim slucajem ispadne Ekrem , vracaj i njega. Narod voli ovakve kao on. Samo jadni Rule ceka i ceka. I nista.On nije ni u jednoj kategoriji. Ma koji Rule,valjda Dule.....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Farma je sinoc oborila rekorde gledanosti eto sta narod voli gledat  zbog toga su ih i vratili......mogli su onda i Zoricu da vrate... Neka vrate Zoricu, Đusa i Paroškog. Tako bi bilo najpoštenije ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ukoliko neko za 5 minuta ne napiše ovde post obećavam vam da više nikada neću pisati na generalnoj diskusiji... Smorih se k'o plovak
|
|
|
|
|
|