Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
velika bezobrazna beba kaze Saska Karan za Akija Zex kakav je tebi Aki sto ostali ga kritikuju za ponasanje?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
al su ovi farmeri licemeri nece da daju ljubi stapice jer vide da je jak igrac
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Pozdrav Žexinjo...i Cas i Megi... Mitrović mu nije dao štapić... Saška pametuje po običaju...i daje štapić Akiju...i kaže mu da će porasti... Tarot je bio kao Aki i slušao sexpistolse pa daje štapić Ljubi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pozdrav Senkic Megic i Zeksinjo  ispasce filip mitrovic. neprimetan je
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Znate li da je Tarota na farmu poslala žena...da se odvikne od twittera...zato je on onakav bio u početku... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Senka je napisao: Znate li da je Tarota na farmu poslala žena...da se odvikne od twittera...zato je on onakav bio u početku... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mislis ono sto je skoro uvek cutao nije mi ni nesto lud na farmi kao sto je lud u njegovim emisijama
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: velika bezobrazna beba kaze Saska Karan za Akija Zex kakav je tebi Aki sto ostali ga kritikuju za ponasanje? Aki je kao sajt Ofilmovi. Sve ulickano, sve u fullu, a u suštini ništa ne funkcioniše... Šalu na stranu Aki je umislio da je velika zvezda, pa se ponaša bahato. Misli da je Grand sve na ovome svetu, a zaboravlja da takvih kao on ima na tone... Njemu samo treba nekoliko vaspitnih i verovatno će doći na svoje mesto
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ognjen je strašan...kaže Akiju 'mogu li poslije da se slikam sa tobom',jer je dobio 11 štapića u odnosu na Ljubina 3... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ali za jednu stvar je upravu da SE UKUCANI PLASE LJUBE TACNO!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: Znate li da je Tarota na farmu poslala žena...da se odvikne od twittera...zato je on onakav bio u početku... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) uf idem i ja da se prijavim u cilju odvikavanja od foruma 
|
|
|
|
|
|