Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja iskreno i ne gledam često Odgledam uveče pregled, a živa uključenja uopšte ne pratim Krstarenje ću najverovatnije više da gledam. Ja sam ti fan Velikog Brata.... To je za mene pravi rijaliti... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ja više volim Farmu...VB mi je na 2. mjestu jer je u zatvorenom prostoru pa me hvata klustrofobija gledajući... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hah, hvata te klaustrofobija gledajući u televizor koji je inače ograničen dijagonalom ekrana... Heh, al' me zasmeja Senkac... Veliki brat je jedini pravi rijaliti... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma volim i VB...zezam se malo... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
Znam Senkac...  Šta misliš hoće li biti još nekih ludih dešavanja do kraja ? Da l' će Vesna da iskopa oči nekome, ili će se Tarot posrati po celoj kući ? heh
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Nocas su bila pitanja gledalaca.Dvaipo sata je ognjen citao pitanja i oni su odgovarali.Vecina njih je odgovaralo da nisu rekli to i to , da nisu ogovarali toga i toga i da je to cista laz.Kao da pitanja postavljaju marsovci a ne gledaoci koji gledaju Farmu. Najvise pitanja su postavili Staniji i Filipu i Ljubi. Sve u svemu totalno razocarenje u ovu Farmu i jedva cekam da se zavrsi.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ekrem na pitanje da li bi voleo da na farmu udju vendi i igbala , odgovara "ja je bi li volio..."? razmislja i kaze da ne bi jer bi mu to poremetilo planove 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Počinje podjela štapića i izbor duelista... ![[smeskoo.gif] [smeskoo.gif]](./images/smilies/smeskoo.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ekrem je prvi... On ih voli četr mu sina al daje Akiju...
|
|
|