Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa jeste Zex ruzno takve niske uvrede, spominjanje dece i privatnog zivota.... zao mi ga je malo, jer decko nije los, zaljubio se u Staniju.....slepo zaljubljen
svadja je uzasna svi u glas nista ih ne razumem
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
dozvolio je sebi da Stanija manipulise njime
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ovaj Filip ne zna nista reci nego "Olosu,olosu" samo sebe obrukao strasno
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Pa jeste Zex ruzno takve niske uvrede, spominjanje dece i privatnog zivota.... zao mi ga je malo, jer decko nije los, zaljubio se u Staniju.....slepo zaljubljen
svadja je uzasna svi u glas nista ih ne razumem Sve mogu da razumem, ali nikako ne mogu da razumem spominjanje porodice u najgorem mogućem kontekstu Filip kaže njoj da joj je dete kopile, a Vesna Rivas kaže kako se Stanijin pokojni otac okreće u grobu jer je nju izbacio iz muda. Još se kikoće i kaže ''Okreće se okreće se... Koji bolidi... Ovo stvarno nema dalje
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma vecina ljudi kad se svadja , kad nekog zamrzi trazi najgore psovke i uvrede, ali i dalje mi nije jasno sto Filip sve to da govori trebala je samo Stanija......ovako je sam sebe ugasio..... a Sha je lepo rekao za Filipa , da ne moze on tako da vredja kad nije takva osoba on je samo da seta po pisti i smeska se 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Žex je napisao: Ma koliko da očima ne mogu da gledam Vesnu Rivas izjava da je Vesnin sin kopile je jako nisko. Tako nešto se ne govori... Vesna jeste ološ, ali takve izjave i od Filipa prave ološa To je izjavila Goca Božinovska a oni 'upotrijebili'...i kada to kaže Goca onda je OK...kada kažu oni onda je uvreda...a pri tom svi zaborave da ta Vesna vrijeđa sve redom i to na najgori mogući način,...toj istoj Staniji je nekoliko puta pominjala mrtvog oca i sipala najniže uvrede... Naravno da to nije lijepo što su joj rekli,ali...da ona nije lagala i klevetala o nekakvom 'oralu' do ove svađe ne bi ni došlo...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Žex je napisao: Ma koliko da očima ne mogu da gledam Vesnu Rivas izjava da je Vesnin sin kopile je jako nisko. Tako nešto se ne govori... Vesna jeste ološ, ali takve izjave i od Filipa prave ološa To je izjavila Goca Božinovska a oni 'upotrijebili'...i kada to kaže Goca onda je OK...kada kažu oni onda je uvreda...a pri tom svi zaborave da ta Vesna vrijeđa sve redom i to na najgori mogući način,...toj istoj Staniji je nekoliko puta pominjala mrtvog oca i sipala najniže uvrede... Naravno da to nije lijepo što su joj rekli,ali...da ona nije lagala i klevetala o nekakvom 'oralu' do ove svađe ne bi ni došlo... Ne znam ko je prvi to rekao, ali u svakom slučaju reč ''kopile'' je bespotrebna u njihovoj komunikaciji. Da l' je to Goca prva rekla, pa je Filip preneo ili je bilo obratno mene ne zanima. Važno je iz čijih usta to izađe. Za mene je to nešto najniže To se ne može nazvati uvredom, to je nešto mnogo gore. Ne branim Vesnu, daleko od toga, ali takva podbadanja nikako nisu na mestu. Što se tiče pominjanja mrtvog oca, malopre sam pisao o tome. To je primitivizam na kub
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Dal' je lijepo to što Vesna radi?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kad bilo ko pominje familiju je dno dna. Nek spominju posao i zivot samih sebe ....
|
|
|
|
|
|