Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 14 Avg 2025, 19:56

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 10:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ja ne poznajem nijednu curu koja svaki dan pije...
Ovo što Joca radi nije poželjno nimalo, a nisi ni svesna kako pijane cure odvraćaju nas muškarce... Može da bude lepa koliko hoće, ali kad čujem onaj hrapavi alkoholičarski glas smuči mi se skroz. Joca nimalo nije zanimljiva, a primetno je kako nalazi razloge da se svađa ne bi li se dodvorila publici da je sačuva. To je čak i njen momak primetio

Što se tiče Meme Ćoka, njega ne želim da komentarišem. Umislio ''slikar'' da je originalni predstavnik sarajevske raje, pa skače kao pavijan na samu pomen reči Sarajevo.
Jedini pravi ukućanin je Radojka. Ovo sve smuti, pa prospi

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 11:28
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

..pobednici igre od sinoć, odnosno oni koji su hteli da se igraju, jutros kao nagradu dobili bureke i jogurte...era odbio da pojede jer ne može da podeli sa onima koji nisu hteli da učestvuju u igri...
..suznih očiju pomenu mrtvog oca itd...stanka mu reče, neka ero ovo je samo igra...ako ne moš ti lepo vrati i ćuti...i tako era osta i bez doručka i bez svojih pet minuta slave...al' briga ga, ionako ga proka prekinuo u spremanju pekarskog krompira za doručak...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 11:33
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..ekrem se žali proki zbog nedostatka pića, ne može on šo' da pravi bez pića i tačka...proka ga samo pozdravi..
..e sad saška nešto po običaju poče prigovarati ovim što su doručkovali ko ljudi...stanka opet pojasni da je ovo samo igra, da ne treba ljude deliti po srpstvu ili bilo čemu drugom već po tome ko je čoek a ko nije...saška onako gladna se izgalami ..o kome..o čemu..ko bi znao...al' bitno da je najglasnija...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 11:35
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..era malo..malo..pa se vraća na svoj gest bojkota doručka u znak solidarnosti sa ukućanima koji nisu odgovorili izazovu...al' ga nešto niko ne hebe...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 11:38
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..inače sinoć zadruga dala farmerima mogućnost da zarade brašno tako što će biti 24 časa vezani u parovima...ovih osam buregdžija..era, goca, joka, daki, stana, ljuba, rada i još neko pristali..ostali nisu teli...i trt...nema im bureka jutros....a ni brašna...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 18:18
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Al su mi smesne Saska i Vesna kada ogovaraju [zenskismeh.gif]
sve se okrecu da ih ne bi neko cuo, a komentari su..... danas staniju kad su ogovarale,
kaze nosi roze pidzamice na medice, hoce da je sva kao dete, nevina, a zmija je....pa komentarisu koji broj cipela nosi [zenskismeh.gif]

I otkud njih dve da fino pricaju kad mi se cini da na pocetku farme je malo falilo da se potuku,...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 18:47
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Sprijateljile su se od kada je Zorka izbačena.One su VIp...mora da se drže skupa... [kasljuc.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 20:29
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

[zenskismeh.gif] ...ja Filipa al se pravda i al laže... [kasljuc.gif] [kez.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 20:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Senka je napisao:
[zenskismeh.gif] ...ja Filipa al se pravda i al laže... [kasljuc.gif] [kez.gif]

On svakome kaže ono što bi taj neko želeo da čuje
Cilj : Ispasti lažni mačo u očima drugih

Haj Senkac

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 24 Maj 2013, 21:02
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Haj Žex [pozz.gif]
Iskreno,oboje mi idu na živce...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu