Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja ne poznajem nijednu curu koja svaki dan pije... Ovo što Joca radi nije poželjno nimalo, a nisi ni svesna kako pijane cure odvraćaju nas muškarce... Može da bude lepa koliko hoće, ali kad čujem onaj hrapavi alkoholičarski glas smuči mi se skroz. Joca nimalo nije zanimljiva, a primetno je kako nalazi razloge da se svađa ne bi li se dodvorila publici da je sačuva. To je čak i njen momak primetio
Što se tiče Meme Ćoka, njega ne želim da komentarišem. Umislio ''slikar'' da je originalni predstavnik sarajevske raje, pa skače kao pavijan na samu pomen reči Sarajevo. Jedini pravi ukućanin je Radojka. Ovo sve smuti, pa prospi
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..pobednici igre od sinoć, odnosno oni koji su hteli da se igraju, jutros kao nagradu dobili bureke i jogurte...era odbio da pojede jer ne može da podeli sa onima koji nisu hteli da učestvuju u igri... ..suznih očiju pomenu mrtvog oca itd...stanka mu reče, neka ero ovo je samo igra...ako ne moš ti lepo vrati i ćuti...i tako era osta i bez doručka i bez svojih pet minuta slave...al' briga ga, ionako ga proka prekinuo u spremanju pekarskog krompira za doručak...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..ekrem se žali proki zbog nedostatka pića, ne može on šo' da pravi bez pića i tačka...proka ga samo pozdravi.. ..e sad saška nešto po običaju poče prigovarati ovim što su doručkovali ko ljudi...stanka opet pojasni da je ovo samo igra, da ne treba ljude deliti po srpstvu ili bilo čemu drugom već po tome ko je čoek a ko nije...saška onako gladna se izgalami ..o kome..o čemu..ko bi znao...al' bitno da je najglasnija...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..era malo..malo..pa se vraća na svoj gest bojkota doručka u znak solidarnosti sa ukućanima koji nisu odgovorili izazovu...al' ga nešto niko ne hebe...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..inače sinoć zadruga dala farmerima mogućnost da zarade brašno tako što će biti 24 časa vezani u parovima...ovih osam buregdžija..era, goca, joka, daki, stana, ljuba, rada i još neko pristali..ostali nisu teli...i trt...nema im bureka jutros....a ni brašna...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Al su mi smesne Saska i Vesna kada ogovaraju sve se okrecu da ih ne bi neko cuo, a komentari su..... danas staniju kad su ogovarale, kaze nosi roze pidzamice na medice, hoce da je sva kao dete, nevina, a zmija je....pa komentarisu koji broj cipela nosi I otkud njih dve da fino pricaju kad mi se cini da na pocetku farme je malo falilo da se potuku,...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Sprijateljile su se od kada je Zorka izbačena.One su VIp...mora da se drže skupa... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: [zenskismeh.gif] ...ja Filipa al se pravda i al laže... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) On svakome kaže ono što bi taj neko želeo da čuje Cilj : Ispasti lažni mačo u očima drugih Haj Senkac
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Haj Žex Iskreno,oboje mi idu na živce...
|
|
|