Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
I još kaže kako se ona rastopila od miline... Ova Irvasica sada udara na Memu....nisko,podlo i na nacionalnoj osnovi...bruka...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Izgleda da će uskoro još neko leteti zbog fizičkog kontakta. Neko će doživeti ''žutu minutu'' i onda neće vredeti ni 100 ljudi iz obezbeđenja. Produkcija kao da je gradila farmu na nekom starom groblju. U sve ukućane uđe neki usud, pa skroz odlepe...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
A ova dvojica su na nivou baba...Filip i Miki... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Filip je teški neradnik... U pravu je Miki kada kaže da je lep, a glup... Zalepio se za Staniju kao taksena marka
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Jel čuješ ti Žex ovu aspravu njih četvoro... ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Danijel je pametan momak smiren i realan filip sasvim se pogubio...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Danijel me pozitivno iznenadio...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Senka je napisao: Jel čuješ ti Žex ovu aspravu njih četvoro... ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif) Rasprava je na nivou... Joca osmislila taktiku za opstanak pošto je nominovana Morala je da nađe način da uđe u konflikt sa nekim. Ko ćuti, a nominovan je taj sigurno ispada. Ovo je oprobani recept... Svaka čast na inovativnosti ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gledala sam tu raspravu, filip zesci pogub,a Stanija vestica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I kako perfidno hoće da podmetne Staniji ljubomoru...o Božeeee...sreća pa ova to istjerala na čistac... Mislim da je red za ispadanje na Filipa M. ili Akija...
|
|
|