Autoru |
Poruka |
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
па ако је стварно овако љубоморан прочиће као прича Ксеније Пајчин...
него код Саше на пинк стиже за који минут избачена Зорка и да видимо шта она има да прича?
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
I ja gledam Žiko...i čekam da čujem Zorku alapaču...
|
|
Zika
|
|

rang

|
ево и неки Раде би да усвоји дете?
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Bravo Žex ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) Tako mi deluje Senka... Non stop ga uhode i odvraćaju ga od Stanije pa sam pomislio da je smislio priču ne bi li im se na taj način predstavio kao mačo, a mislim da je tom izjavom pucao sebi u noge. Zamislio je da je bolje da im kaže ono što njihove uši žele, a kada izađe sa Farme jednostavno će se zaboraviti rečeno i kud koji mili moji...
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Jbt...al ova Zorica laže... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
Zika
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Jbt...al ova Zorica laže... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif) Kaže kako ona nije napala Staniju, već je Stanija ta koja ju je napala. Kaže i da je odgledala snimak i da se na njemu vidi kako je Stanija nju napala.. Hah Ova ima projekcije kakve njoj odgovaraju... Najjače je bilo kada je malopre zvala neka žena i počela da kritikuje Zoricu, a ova joj reče kako ne zna o čemu priča. Posle je ta žena učestvovala u nagradnoj igri i kada je promašila odgovor, Zorica je počela histerično da se smeje i da aplaudira... Stvarno je ološ ...
|
|
|
|
|
|