Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ja mislim da Filip laze.To je on ispricao one noci kada je otisla Stanija sa Sha.Mozda da se napravi faca setio se bas te noci da prica o devojci. On po meni nije musko.Mlad covek dva meseca spava sa devojkom u jednom krevetu pod istim pokrivacem i samo je poljubi u obraz. Kazu da mu je ona uslovila da je zabranjen poljubac u usta. Jutros je lepo rekla kada je dosla od lekara da je primila injekciju da ceka rezultate da se u poslednje vreme zamara lose se oseca primila je pre petnaest dana i infuziju i bila je na postedi. Sta je i kako je ne interesuje me ali danas je plakala slozila frku Filipu i Danijelu sto su pricali o njenoj "trudnoci" jer otici ce losa slika u svet o njoj a ona rekla to celoj naciji u bubicu.Izgleda nisu svesni kamera.Ako je trudna njena stvar to je ona sama mogla da reci ali mislim da ona sve svesno radi jer i danas je ceo dan u kadru . Jako namazana, jako prefrigana , manipulise onim momcima laze cim usta otvori to sam se nekoliko puta uverila. Nemam nista protiv mladog sveta da nije tako ne bih bila na Forumu pisala sa forumasima koji mi i unucad mogu biti ali Stanija je za mene poseban slucaj.Ceranicka je bila mila majka. Ali ako je to sto rekao Ekrem sow onda neka onda svaka joj cast, igranka bez prestanka Filip Stanija, Stanija Filip kao da ostali ne postoje. Treba promeniti kanal i nista drugo.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Svi su oni izgleda došli sa spremljenim taktikama.I ne libe se ničega da bi došli u prvi plan. Neko preko sexa,neko preko spletki,neko ovako,neko onako. Neko ne može drugačije no jedino kada se isposvađa sa svima. Toliko primitivizma i ružnih riječi,i negativne energije,odavno nije bilo u jednom rijalitiju. I sve više mi se čini da su Radojka i Goca 'najnormalnije'.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Radojka do pobede... Ona je jedina ista kao i van kuće. To mogu da potpišem Jedino ona nema plan za finale... Što se tiče Božinovske prijatno me je iznenadila
Nego, ne znam da li ste primetili da produkcija forsira ko će izaći u prvi plan. Sada su to Filip i Stanija, a sećam se da je Ljuba bila u prvom planu pre 15-ak dana. Nije silazila sa ekrana. Mislim da je produkcija već odredila pobednika. Pobediće neko od pevača. Moguće je da iznenadi onaj mali neradnik Aki...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
A ova Irvas mi ide na živce...dvoličnije žene nisam vidjela....
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ček sad... Kako sad to Filip laže ? Do juče ste pričali kako je Stanija ta koja ga okreće i kako je on jadan izmanipulisan. Ako laže, onda on manipuliše... Jbt, ova priča između njega i Stanije sve više liči na neku niskobudžetnu sapunjaru. Namerno kažem ''priču'' jer se iz aviona vidi da tu nema emocija...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nisam ja pričala da ona njega laže...ali to tvrde svi drugi...kad ispade obrnuto... Ma tu ebe lud zbunjenog...
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
Станија у другом стању. Пола Србије и Америке очекује дете... ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Žiko zar si i ti protiv Stanije ... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|