I ko je ovde bio berobrazan?? Deca se fino pokrila a vidi njega sta radi na prozoru. Ni stida a ni srama... aj pogledo slucajno covek ali vidi njega jos i smeta.. kao nesto komentarise SRAMOTA!
nije za ovde ali cu ti napisati... posvadjali smo se zbog tebe ja NIKADA ne mogu zaboraviti sto ste vas dvoje pisali na pp linkici i tako to... znas da sam jako ljubomorna!!!!
Bolje da me nisi pitala a i da nije pisao sa tobom, ne bi doslo do ovoga! Senka ja se ne ljutim na tebe vec na njega ti si moja drugarica zauvek, ne moze nas on posvadjati NIKADA!
Ode Dule a imao je vise glasova od danijela a i danijel nije "preterano" ucio. Radojka ce najverovatnije biti gazdarica e sada ne znamo koga bi mogla postaviti za sluge???? Stanija i Filip nocas u krevetu pricaju i Stanija sumnja da je u drugom stanju.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu