Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Minnie je napisao: ...hehehe..zato i ja visim na forumu..priznajem...
..ne priznajem duple aršine..ne volim alhokoličarke bile one ološ ili umetnice...meni to sve ide u istu vreću...popiti ponekad ok..ali urnisati se dobrovoljno je slabost i nedostatak mnogo čega...da ne razglabam dalje... Za mene je Jovana ološ zbog celokupne pojave. Alkohol je samo deo kompletnog utiska Primitivna, hebulja, alkos , dakle ološ Bebi je elokventna, visprena, pravična , alkos... Nikako nije ološ... Nisu to dupli aršini, već kompletan utisak. Siguran sam da me razumeš Minnie... Idem. Laka noć ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Žex je napisao: Senka je napisao: Stanija  Sad će Lila... ''Bože kako je uhvatila to jagnje na slici, stegla ga sav će sunđer da se iskrivi. Ne mogu da je gledam ovako nasmejanu. Ribice na zidu ? Sve vam je jasno'' Šalim se ja malo Lila  Ko Lila , sta Lila ne bi nocas IZNENADJENJA kako su najavili ,doduse ja sam po obicaju otisla ranije da spavam. A Zex vide li ti onu za mene najmucniju scenu sinoc u pregledu? Filip je okrenut ledjima kameri i telac govori joj koliko je voli a ona nista ne "konstantuje ga " proviruje iza njega i gleda pravo u kameru.Pare joj iz ociju vire. Zlo. Da je makar cemu? Upucat ` cu se ako i u finale udje. Olos , shvati tesko mi jer imam unuke i oni ce sutra onako kao telci imam i ja jednoh Filipa.Pa gde mu je dostojanstvo. Bas sam ja matora budaletina kada poceh ovo smetljiste da gledam. ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Lila je napisao: Žex je napisao: Senka je napisao: Stanija  Sad će Lila... ''Bože kako je uhvatila to jagnje na slici, stegla ga sav će sunđer da se iskrivi. Ne mogu da je gledam ovako nasmejanu. Ribice na zidu ? Sve vam je jasno'' Šalim se ja malo Lila  Ko Lila , sta Lila ne bi nocas IZNENADJENJA kako su najavili ,doduse ja sam po obicaju otisla ranije da spavam. A Zex vide li ti onu za mene najmucniju scenu sinoc u pregledu? Filip je okrenut ledjima kameri i telac govori joj koliko je voli a ona nista ne "konstantuje ga " proviruje iza njega i gleda pravo u kameru.Pare joj iz ociju vire. Zlo. Da je makar cemu? Upucat ` cu se ako i u finale udje. Olos , shvati tesko mi jer imam unuke i oni ce sutra onako kao telci imam i ja jednoh Filipa.Pa gde mu je dostojanstvo. Bas sam ja matora budaletina kada poceh ovo smetljiste da gledam. ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif) Bilo je iznenađenje jer nisu imali žurku već test iz opšteg znanja gdje se niko nije proslavio. Draga Lilo,Filip joj je prije te scene izgovorio tako ružne riječi koje nisu dostojne jednog mladog čovjeka koji tvrdi da voli. Ja ga ne bih pogledala nikada više u životu.Ne čudi me što ga tada nije gledala već me čudi što se poslije onakvih uvreda pomirila sa njim. Ali,valjda su uslovi života na farmi toliko specifični pa je ona sebi dozvolila i tu glupost da pređe preko njegovih uvredljivih riječi. Stanija je još i korektna prema ovom estradnom ološu koji se tu sakupio i samo vrijeđa i širi negativnu energiju i nekulturu.
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Senka shvatam ja tamo je ludnica ,sastalo se zlo i gore. Znam i da je onaj Filip lud , kazao joj je svasta pa onda iza kako je voli ali ne kontam nju ona samo prati gde je kamera,znaci ne pogadja je nista glumata igra igru, place po potrebi. .Pa ko je tu lud? Tamo su svima pare u ocima to je vise opsesija i necu vise da komentarisem posandrcat cu i ja zajednio sa njima. Ajd, u zdravlju ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Svi prate gdje je kamera,nije ona jedina. A bolje da gleda i u kameru no u pod.Mislim da se nema čega stidjeti. Pošto za jesen najavljuju još jedan serijal,iskreno se nadam da će ubaciti neke pozitivnije likove. Od ovih ne mogu izabrati nikog ko zaslužuje pobjedu i toliki novac.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Sinoć je bio najluđi pregled od kako postoji rijaliti. Ono ni Hičkok ne bi smislio Garantovano je cela Farma napravljena na nekom starom groblju, pa zli duhovi ulaze u naše farmere. Nemam objašnjenje šta se dešava sa svima Ako onako nastave siguran sam da će neko stradati. Fatalni ishod nažalost. Sve ukazuje na to... Toliko tenzije... Nije samo zbog para.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Udade se Stanija Filip kao kobac obigrava oko nje. On je toliko ljubomoran da se iz aviona vidi kako ga jede ljubomora Nestabilan i nezreo dečko.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Fino su sinoc prikazali i pokazali sopstvena znanja. Zemljo otvori se.
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zdravo Kone... Čuo sam da su bili na vrhuncu znanja... Sve to go prostak. Iako neki imaju škole, nemaju mozga
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Zdravo zivo Žex. Sta da ti kazem... pivo se pravi od psenice, rubin je zute boje... itd itd itd
|
|
|