Tuga je sve ono tamo gledati. Nesto mislim da bi mogao postaviti Mecavu za musku slugu jer ovaj je njega postavio pa da mu vrati (secate se koliko se Eki bunio kada ga je Mecava stavio za slugu). Stanija , ... puna sebe a nista metar i zilet ili se ja ne razumem u zensku lepotu ali ona je meni bas ono. E sada ce Zex da postavi sliku pa da ja vidim kakva je ona riba ali foto shop cini cuda.Niska , malo poveca glava u odnosu na telo kratke noge .Ruzno je sto ja ovo pisem ali ona je javna licnost pa mogu da iznesem moje misljenje i toliko je umisljena plus dva verenika ostavila e sada ovaj jadan Filip zablesio ali kada on izadje van i malo progleda niti ce Stanija gledati njega niti on Staniju. Bebi mi je mnogo zao i kada je pijana pametnije prica od svih tamo koji su trezni ali bolje je bilo da nije ni ulazila.
Mogu misliti kakva ce tamo da bude lakrdija od svadbe a jadan Filip vec sebe video kao mladozenju , taj zatvoren prostor i to svo okruzenje naprave debila od coveka ali dobrovoljno su pristali na to.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
Ne znam Lilo ali je meni Stanija baš zgodna djevojka.Ništa extra ali mi bolje izgleda od Jovane koja je kao neka misica. Možda je moje viđenje iskrivljeno ali davno je rečeno da o ukusima ne treba raspravljati. Po meni Stanija baš ima zgodno i skladno tijelo,glava manje više.Jovana ima visinu,preširoka ramena,tačnije 'mušku građu',preveliko zubalo....itd... Mislim da Staniji Filip nije bio potreban u ovom rijalitiju,ona je jača ličnost od njega. Po mom mišljenju ima ima više razloga da se kaje zbog ove veze nego on.
Ćao bate Žex...mislim da neće staviti Duleta i Radojku za sluge...kaže Stanija da mu neće dozvoliti... Mislim da će Mikija Mećava...a od žena baš ne znam...možda Sašku...bar bih ja tako...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu