Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Djaba ljudi potrosise pare za poruke kada se odmah iz pocetka videlo da Glumica i Era odlaze ponovo na farmu fol kao par. Bebi Dol ce verovatno zaraditi koju paricu ali ne znam kome bi tamo ona mogla da bude sagovornik ili kome da peva jer niko tamo i nije slusao njene pesme. Vodati ce Okija kao i uvek i po malo cirkati. Farma je ovaj put cist promasaj. Bas me interesuje koga li ce Goca postaviti za sluge jer kaze da to vec ima odavno u glavi? Verovatno Vesnu Rivas i od muskaraca ne znam???? Mozda ce joj klikeri proraditi i da malo bude mudrija i kreativnija pa da postavi naprimer Staniju i Danijela cisto da malo naprave neku promenu ovako nista , dosadno i staticno.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Bebi pogubljenija no inače...mislim da je ona veći promašaj od Marije Petronijević...u ovom serijalu... Hm...i Stanija i Danijel su već bili sluge... Ja bih stavila Filipa Panajotovića i Jovanu...oni su već bili par...a Filip upropasti Staniju svojim djetinjastim ponašanjem,ljubomorisanjem,cjepidlačenjem,nezrelošću...mislim da će je on koštati pobjede...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Navijam za Bebi Dol Ona jeste da je malo van planete, al' i ja sam.... hah
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Daj se izjasni...Stanija il Bebica ![[raz_020.gif] [raz_020.gif]](./images/smilies/raz_020.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Sa Stanijom o onim stvarima, a sa Bebi o životu 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...sa Bebi o životu...a smješluka s tobom...hihihihihiiii
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
napujdani Ekrem frkce na bebi dol
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Heh, moram malo...  Ekrem Jevrić će zabalaviti onoga momenta kada inventvivna produkcija odluči da uđe Vendi. Nateraće ga da se pokaje, a tada će Ekrem doživeti katarzu Zdravo Kežuale
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hehehe bilo bi to dobro ali ne verujem  ekrem bi ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Žex je napisao: Heh, moram malo...  Ekrem Jevrić će zabalaviti onoga momenta kada inventvivna produkcija odluči da uđe Vendi. Nateraće ga da se pokaje, a tada će Ekrem doživeti katarzu Zdravo Kežuale Pozdrav Zex, casual, Senka kakva katarza on nije u stanju vise nista da pokaze eno ga kost i koza samo cirka.Juce rece da Djurdjevdan nije nikakva Slava. On rece da ce svi da odu i da on ostaje sam.On je ubedjen da ce pobediti pa sada da li je toliko samouveren ili mu je to neko utufio u glavu. Danijel nekako sklabo odradjuje zadatak i slaba je senka Ekremu. Zao mi Bebi mislim da nije trebala ulaziti. Jutros dosao Proka i usao u sobu a spavaju Aki, Bebi i Ekrem.Bebica je bas ono van forme.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|