Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 06 Avg 2025, 20:59

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 21:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

ERA I GLUMICA se vraćaju na Farmu
Oni su ovo ubacivanje organizovali samo da bi našli razloga da vrate Eru Ojdanića
Pedofili radujte se.

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 21:44
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Ovi bre stalno imaju zurke pune ica i pica.
Juce su valjda spremili brdo hrane i pekli prase, a danas vec kukaju kako jedu samo krompir xaxaxa gladne godine. I jos kriju hranu po sobi, pa im se navukli mravi c c c

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 21:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Primetio sam da kad god je neka žuraja brzo se pitaju sa gostima i odma' sedaju za sto ne bi li se što više najeli, jer što je sigurno, sigurno je... hah

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 21:46
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pa gladne godine, kao da u zivotu nisu videli hranu c c c

Žex je napisao:
ERA I GLUMICA se vraćaju na Farmu
Oni su ovo ubacivanje organizovali samo da bi našli razloga da vrate Eru Ojdanića
Pedofili radujte se.

Znala sam! Ipak su isli do Kosutnjaka, sada moraju u paru svuda.
Ima da se vacare na sve strane.
Zao mi ludaka koji glasaju.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 21:47
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Slovenačka 'kmetija'...struje nije bilo ni na hrvatskoj farmi...i baš su se za sve morali potruditi...ovde je sve više bazirano na svađama...
Era i glumica....oj životeeeee...ali bilo je predvidivo...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 21:57
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Jeste. Na kraju ce nocni pevač da pobedi, osim ukoliko javnost ne pritisne produkciju da ga opet smotaju do finala.

U HR farmi nije bilo struje, ali nisu trosili novac za nimirnice od glavne nagrade. Nego, da li ste primetili kako se sve vise skrnavi jezik? Izmedju ostalog sve vise se koristi "namernice", umesto "namirnice".

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 22:05
Korisnikov avatar
rang
rang

Rijaliti je oskrnavio srpski jezik još u prvom serijalu Velikog Brata

Reč nominacija postala je nešto strašno, a vrlo dobro znamo da se ta reč upotrebljava u nominovanju za najboljeg pisca, glumca, dobrotvora.

Ne znam zašto te to čudi Kone, kada su naše voditeljke većinom propale manekenke, neostvarene Grand pevačice...
One nisu završile ni kurs za voditelja. Dikcija im je strana reč. Ne treba da nas čudi
Engleski BBC neće da čuje da zaposli novinara koji savršeno ne govori engleski jezik sa najpravilnijim mogućim akcentovanjem

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 22:12
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Žex je napisao:
Rijaliti je oskrnavio srpski jezik još u prvom serijalu Velikog Brata

Reč nominacija postala je nešto strašno, a vrlo dobro znamo da se ta reč upotrebljava u nominovanju za najboljeg pisca, glumca, dobrotvora.

Ne znam zašto te to čudi Kone, kada su naše voditeljke većinom propale manekenke, neostvarene Grand pevačice...
One nisu završile ni kurs za voditelja. Dikcija im je strana reč. Ne treba da nas čudi
Engleski BBC neće da čuje da zaposli novinara koji savršeno ne govori engleski jezik sa najpravilnijim mogućim akcentovanjem

Ma desava se i po dnevnicima. Znas sta me cudi? Cudi me da cak i likovi koji kao zavrsavaju fakultete, osnovne stvari ne znaju. Najezim se kada vidim da neko napise "bih" umesto "bi" i obrnuto, kao i "hvali" umesto "fali", kada se ne obracaju pojednicu, pisu "Postovani, obavestavamo Vas", "jer" koriste... ma grozota. I to ce sutra biti fakultetski obrazovani ljudi c c c

Evo ovima stize i muzika, pa opleti. Opet ce biti pijanih.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 22:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Mislim da ja ne grešim puno u pisanju, a faks nisam završio. Nema to veze sa školom Kone...
Da. Nije mi jasno za to ''hvali'' ''fali''
VIše puta sam video i forumaše kako pišu ''hvali'', a nisam hteo da ih ispravljam.
Kada voditelj izgovori ''hvali'' to je za otkaz

Sećaš li se kada su ukućani na ''Farmi'' umesto ''lajv'' govorili ''lajf''
Hah

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 06 Maj 2013, 22:23
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Žex je napisao:
Mislim da ja ne grešim puno u pisanju, a faks nisam završio. Nema to veze sa školom Kone...
Da. Nije mi jasno za to ''hvali'' ''fali''
VIše puta sam video i forumaše kako pišu ''hvali'', a nisam hteo da ih ispravljam.
Kada voditelj izgovori ''hvali'' to je za otkaz

Sećaš li se kada su ukućani na ''Farmi'' umesto ''lajv'' govorili ''lajf''
Hah

Naravno da nema veze sa skolom, nego vecina mase diplomama... kad ono, mucak.
lajv i lajf je prica za sebe xaxaxa to se nekima odbija na sprdanje, mada ima i onih koji zele da se prave englezi.

Sta ce da jede ovaj ekrem, s obzirom da su dobili gice [ququ.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu