Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
xaxaxa ljubim te tako luckastog bata Žex. Bolje pevam i imam sira ramena xaxaxa
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Komsinica je napisao: xaxaxa ljubim te tako luckastog bata Žex. Bolje pevam i imam sira ramena xaxaxa a i VIP sam i u svojoj ulici i u par ulica prvog reda koje imaju prvenstvo ciscenja kada padne prviiiiiii sneeeeeeeeeeeggggg kadaaaaaa padneeeeeeeeeeeee prviiiiiiiii sneeeeeeeeeeeeeggg e jbg citirah samu sebe xaxaxa izvinjavam se. Nemam krstic da uklonim i regulisem ovu zamrzlamu koju napravih xaxaxa necu vise.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: xaxaxa ljubim te tako luckastog bata Žex. Bolje pevam i imam sira ramena xaxaxa Eto vidiš... Neka svima bude jasno da si veći VIP od Filipa. Sledeće sezone uđi na Farmu i ubaci Ekrema u bunar. Smorio je više ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Cula sam da 17.maja ulazi Vendi na Farmu. Boze sakloni .
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Lila je napisao: Cula sam da 17.maja ulazi Vendi na Farmu. Boze sakloni . Đulbehir Vendi i Sulejman Ekrem Biće fešta... VendiJu ovo postade stalni posao... Od rijalitija do rijalitija... Gde si ''čula'' za to Lila ? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Žex je napisao: Lila je napisao: Cula sam da 17.maja ulazi Vendi na Farmu. Boze sakloni . Đulbehir Vendi i Sulejman Ekrem Biće fešta... VendiJu ovo postade stalni posao... Od rijalitija do rijalitija... Gde si ''čula'' za to Lila ? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Pricala sam sa mojom zaovom iz Sarajeva i uvek malo protacarimo i Farmu i ona mi to rece, medjutim kada preko neta gledam Farmu ima sa strane chat i tamo su isto komentarisali da bi Vendi mogla da udje medjutim jedan decko je napisao da je kao Ugovorom koji je Ekrem potpisao uslovljeno da na Farmu ne moze uci Vendi i ako bi usla platili bi veliku odstetu kome nemam veze.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ako je tako kao što si napisala, nemam razloga da ti ne verujem  hih
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Kad malo bolje pogledam produkcija je jedan veliki bućkuriš Nemaju autoritet ili je moguće da favorizuju takmičare
Koliko se sećam Jovana i Danijel bili su mrtvi pijani za vreme čitanja pisma i spavali su dok je čitano pismo da bi ih produkcija ''kaznila'' tako što će prenoćiti u štali. Onda su malog Filipa kaznili direktnom nominacijom zato što je spavao. Nije da branim malog prdavca - daleko od toga, ali aršini su im različiti. Pijan i komiran kada džonjaš onda je sve okej, ali ako slučajno zaspiš kad mu vreme nije, onda ide direktna nominacija. Favorizuju se neki ukućani, to je i više nego očigledno
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Po dosadasnjim pobednicima pare su ostajale u kuci. Topalko, BOjanic,Katarina sve grandovci. Neko ce pobediti od pevaca.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
I ja tako mislim
Aki, Goca, Zorica, Saška, Vesna
Pare ostaju u Grandu Sve je to unapred režirano
|
|
|
|
|
|