Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Dobar dan, izgleda da je pukla ljubav izmedju Stanije i Filipa (ako je uopste i postojala). Nocas su se bas propisno svadjali. Mozda je to samo Cemin zadatak ali izgleda da je Filip skontao neke stvari .Nesto su nocas na terasi pricali Marija ,Cemo Filip ,Cemo je po svom obicaju vodio pricu na racun Stanijinih silikona a znaju oni da se snimaju mozda je to samo gluma da se malo narod upali . Ko zna videt cemo sta ce biti naredne nedelje. Sto se tice Jovane i Danijela ne odobravam ono komiranje ali mislim da su i onako komirani od alkohola iskreniji jedno prema drugom nego Stanija i Filip.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Žex je napisao: Iskreno su se napili. Još su se verili na Farmi. Možeš misliti iskrenosti u Delirijum Tremensu Posle Farme će da se venčaju... Evo pročitaj malo o iskrenosti ta dva alkosa... http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/380859/ ... bog-pobedePozdrav Lila... Pa sta ces Zex mladost ludost ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) a sto se tice taktike pa samo tamo krava Ruza nema neku taktiku svi su oni tamo sebi zacrtali da udju u prvih pet. Dobili su i magare.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Hajde da i ja malo prokomentarišem...2 para na Farmi...Stanija i Filip P....Jovana i Danijel... Mislim da ih je i produkcija istakla u prvi plan da bismo ih mi mogli uporediti... Pa evo... Stanija po zanimanju 'starleta',Jovana pratilja od miss...što će reći da su beznačajnog zanimanja obe,s tim što je Stanija 'brend' i za Jovanu a i za mnoge učesnike ove farme... Kada je u pitanju ljepota,ili koja je ljepša od njih dvije...o ukusima ne treba raspravljati,ali momcima iz mog okruženja se više sviđa Stanija... Dalje...u radu se nije istakla nijedna...za dalje ćemo vidjeti... U traču i ogovaranju prednjači Jovana... U duelu su bile obe...Stanija je dala sve tačne odgovore,Jovana je natucala ponešto...obe su učile... Na žurkama...Stanija se drži Filipa i Ekrema...Jovana je krenula sa Sha,pa preko Danijela je čak stigla i do Tarota...i opet završila sa Danijelom jer je on jedini hoće... O Jovaninom konstantnom alkoholisanju nema potrebe ni pričati... Kada je iskrenost u pitanju,čisto sumnjam da je tamo iko iskren... A ko će koga ostaviti,da li Stanija Filipa...ili on nju...vidjećemo... I da li je Jovanina vjeridba iskrena...hoće li se njih dvoje zaista vjenčati...i to ćemo vidjeti... O dečkima neki drugi put...a kada su njih dvije u pitanju,moje simpatije su na strani Stanije.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Lila je napisao: Žex je napisao: Iskreno su se napili. Još su se verili na Farmi. Možeš misliti iskrenosti u Delirijum Tremensu Posle Farme će da se venčaju... Evo pročitaj malo o iskrenosti ta dva alkosa... http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/380859/ ... bog-pobedePozdrav Lila... Pa sta ces Zex mladost ludost ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) a sto se tice taktike pa samo tamo krava Ruza nema neku taktiku svi su oni tamo sebi zacrtali da udju u prvih pet. Dobili su i magare. Ma gde mladost-ludost Jovana mi se nimalo ne dopada. Blamira se svojim svakodnevnim pijanstvom Nema tu opravdanja Što se tiče taktike, u pravu si... Svi je imaju Možda samo Radojka nema taktiku ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Senka je napisao: Hajde da i ja malo prokomentarišem...2 para na Farmi...Stanija i Filip P....Jovana i Danijel... Mislim da ih je i produkcija istakla u prvi plan da bismo ih mi mogli uporediti... Pa evo... Stanija po zanimanju 'starleta',Jovana pratilja od miss...što će reći da su beznačajnog zanimanja obe,s tim što je Stanija 'brend' i za Jovanu a i za mnoge učesnike ove farme... Kada je u pitanju ljepota,ili koja je ljepša od njih dvije...o ukusima ne treba raspravljati,ali momcima iz mog okruženja se više sviđa Stanija... Dalje...u radu se nije istakla nijedna...za dalje ćemo vidjeti... U traču i ogovaranju prednjači Jovana... U duelu su bile obe...Stanija je dala sve tačne odgovore,Jovana je natucala ponešto...obe su učile... Na žurkama...Stanija se drži Filipa i Ekrema...Jovana je krenula sa Sha,pa preko Danijela je čak stigla i do Tarota...i opet završila sa Danijelom jer je on jedini hoće... O Jovaninom konstantnom alkoholisanju nema potrebe ni pričati... Kada je iskrenost u pitanju,čisto sumnjam da je tamo iko iskren... A ko će koga ostaviti,da li Stanija Filipa...ili on nju...vidjećemo... I da li je Jovanina vjeridba iskrena...hoće li se njih dvoje zaista vjenčati...i to ćemo vidjeti... O dečkima neki drugi put...a kada su njih dvije u pitanju,moje simpatije su na strani Stanije. Tako je Senka. Svaka ti na mestu STANIJA, STANIJA, STANIJA Hah, sam sam sebi smešan koliko navijam za nju ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
iskreno im zelim ljubav i dug brak ali tesko da ce tako biti. veridba pred kamerama u realityju je ili smisljeni potez iz ocaja ili zaista misle da ce opstati u reali.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tako je Kežuale. Mo'š misliti kako razmišlja dvojac kome je količina alkohola u krvi konstantno veća od jednog promiila Nedopustivo je to što se onoliko opijaju i što niko ne reaguje. Tako daju loš primer mladima Ja sam šljemao isto, ali znao sam za meru. Znao sam kada smem, gde, sa kim...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
indikativno je da ni jedno od njih dvoje nisu do sada sreli partnera sa kojim ce planirati buducnost nego su cekali da se to desi u relityju.
|
|
|
|
|
|