Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Marija je svakako klasa. Ona je iz Požege, iz mog komšiluka. Lepa je baš Stanija je atraktivna, ali preporučio bih joj da puno ne ulazi u raspravu, jer nema potrebe da se zamara sa pritupastim ukućanima Ne znam da li si gledala kako je Jovanina majka pričala o njoj. Ono je bilo najveće kopanje u jednoj emisiji. Prvo je pričala kako ne veruje da je njena ćerka imala seks sa Danijelom, a onda je opisivala kako su se oni mazili pod ćebetom, da bi na kraju rekla voditeljki ovo citiram ''Jel vi mislite da je moja ćerka lezbos'' Ne čudi me na koga je Jovana. Majka joj je glupa za medalju
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Joj kako su se Jovana i Danijel poubijali od lokanja. Svasta mogu da razumem, ali to definitivno ne. Nikada necu razumeti pijandure (i jos po neke). Ona je lepa devojka i velika je steta sto sebe pronalazi u takvim momentima. Cudi me da zadruga nije reagovala u smislu ispiranja zeludaca, ili sta god. Svi farmeri su nadmasili sve gluposti, objasnjenjima vezanim za praznik rada... mislim... bila sam ubedjena da je sve izreceno zajebancija, ali se ipak radi o plitkim mozgovima, ocigledno. S obzirom da svi vipovci tvrde da im novac nije bitan i da nisu zbog toga dosli, prvu nagradu bih dodelila Radojki i Duletu. Neka skoluju cerke.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zdravo seko...  Ček Kone... Kada se to desilo ? Ja znam da njih dvoje piju, ali nisam video da su bili u delirium tremensu. Jel' ima neki snimak, pa da pogledam kako su se usvinjili... Sramota. Žensko ne sme sebi da dozvoli tako nešto. Kako to odvraća Evo pričam ti iz iskustva... 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
...hehehe...i ja sam za duleta i radojku pre svih ostalih...mada ne bih imala protiv ni da ekrem uzme lovu..on me bar nasmijao masu puta... ..komšinice, lepo te videti ovde... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Radojka je jedina ukućanka koja je stvarno ista na farmi i napolju. To se jasno da videti... Sinoć sam gledao svađu između SHA i Saške Karane. Onolika količina primitivizma sa obe strane je 100 koraka unazad za oboje...Ma hiljadu. Žensko treba da bude dama, a ne da se ponaša kao poslednja fuksa... SHA nije trebao onako da reaguje, jer sa ženama se svađaju samo žene. Najviše me iznenadio onaj Stanijin Filip (Neprijatno naravno) Ovo dvoje se svađaju, a Filip kao neka pičkica se ubacuje u svađu i poliva vodom onu Sašku. Pravi muškarci se ne mešaju kada se žene svađaju... To se tako ne radi...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..bili su odvratni svi... ..njihove svađe su bzv...svađaju se svađanja radi...i primitivni su do bola... ..meni su bili simpatični radojka i ekrem, sad su se posvađali, s razlogom....hehehe
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Svađe su im dno.. Vidi se da su kolektivno odlepili i da su nervozni zbog gladi, vrućine i ko zna još čega... Do kraja rijalitija neko će biti izbačen zbog tuče... Samo je pitanje dana kada će da radi letva
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Hvala Minnie Žex, u neko doba ukljucim tv i vidim svi sede za stolom stiglo im pismo, ali nisu svi prisutni. Poceli nesto da pricaju i onda stigne drugo pismo... i kao Jovana i Danijel odmah u stalu sa slugama i ostaju dok zadruga ne kaze drugacije. Miki je otisao da ih budi ali bez uspeha. Uspeo je samo Danijela da natera da sedne, ali dok je otisao po ostale farmere, on se ponovo bacio na jastuk. Njega su i uspeli da pridignu, a Jovanu su samarali, drmali, vodom polivali i nista. U momentu sam pomislila da joj se nesto desilo jer ne reaguje. Onda su nekako uspeli i nju da podignu i da ih oboje odvedu u stalu. Ma strasno. Verovatno je i vrucina uticala, a ko zna koliko su se nalivali. Mada je Jovana pijancila stalno. Steta.
|
|
Žex
|
|

rang

|
Strašno. Pošto je skoro sve devijantno u državi Srbiji i ne sumnjam da će tim potezom dobiti poene. Kod nas se ceni sve osim pravih vrednosti, a riba koja loče u mojim očima je na dnu lestvice. Ja da sam na njenom mestu, pobegao bih glavom bez obzira, ali na njenu sreću ona ne poznaje stid, blam... Ako bude nominovana ubeđen sam da će je svi poznanici hvaliti i niko joj neće uputiti jednu, jedinu kritiku. Ona će tako shvatiti da je to što radi dobro i opet će uleteti u začarani krug. Umesto da joj neko pomogne, oni joj ovako samo odmažu... Na kraju krajeva nije moje da se brinem...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Odgledao sam snimak... Danijel i Jovana bili su u stanju totalnog pijanstva i mislio sam da će ih voditi na ispiranje creva. Ovim su zaslužili da budu gazde, a ko zna možda će i pobediti na Farmi. Gomila alkosa poistovetiće se sa njima i ne sumnjam da će im udeliti puno glasova u borbi za što bolju poziciju do kraja ovog mučnog rijalitija. Iskreno im želim da se na vreme ''probude'' i da shvate da je put koji su odabrali ništavan (Počeo sam da pričam kao Top iz VB-a heh), ali teško je ''probuditi'' odraslog čoveka-ženu sa već izgrađenom ličnošću. Nažalost ličnost im je stabilna kao balon od sapunice i siguran sam da će sledeće pijanstvo biti ljubljenje patosa i kupanjac u sopstvenoj povraćki
Napred Radojka, Napred Marija. Do pobede ! ! !
|
|
|
|
|
|