Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..belu kafu od šljiva, ekrem i ekipa vec dobili...još samo da im gosti stignu...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Čini mi se da im se mali Aki olešio... ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Dobro jutro, onaj Ekrem kao da je vidovit.Prognozira glumici da ce ispasti, rece prvi Mariji da ne prica da ne pravi sow (kao on) i Mariju nominovase u petak za ispadanje. Ako Marija ne napravi neku frku ili nesto ne preokrene odlazi sa Farme a ko zna mozda joj je to i zelja. Ekrem dobio zadatak da ih svake noci budi i kaze samo ja znam sta treba da radim ,odnosno zna da cuva tajne joj pa on je supalj k`o reseto. Ipak mislim da je Farma zakazala, zatajila dok se i Sasa Popovic sa ekipom pojavio. Sve u svemu postalo je dosadno i monotono.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Gazda Miki Mecava postavio za sluge Ekrema i Vesnu. Ekrem nece da bude sluga hoce da ide u Zadrugu i da se buni.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Nocas bio okrsaj Zorica-Ljuba.Jos se ne zna sta je Zadruga odlucila da li ce ko od njih dve preko kapije/////
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pta se desilo između njih dve ? Jel' Ljuba odradila maj geri u Zoričinu facu ili je Zorica uzela motku pošto drugačije ne ume...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jbt, ala se svađa Stanija sa ovom Karanom Saškom... Samo puca
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Stanija mora da se brani od glupače... A ova Irvas vrijeđa Radojku...sram da je bude... Pod hitno van Irvasica... ![[bljuc.gif] [bljuc.gif]](./images/smilies/bljuc.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
Irvas napolje, Karana Saška napolje Pukle su načisto. Popularnost je na izdisaju, pa su sigurno doživele orgazam kada su pozvane u ovaj rijaliti....
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ova Irvaska iznapada Radojku da je primitivna,a ona primitivnija milion puta... Napolje obe,i ona i Karan...jedna za drugom...puj...
|
|
|