Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Ma vjerujem ja tebi..al kod nas ništa ne piše... I šta hoće time da postignu...bilo bi bezobrazno da se farmeri riješe nekog...ispala bi najjača karika...il se ja varam...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mislim da će stići pismo u kome će zadruga odrediti nominovane. Farmeri neće imati mogućnost odluke. DIREKTNE NOMINACIJE - Logično je da će neko biti teško kažnjen
Tipujem na Danijela, jer nije doneo Zorici doručak Verovatno će kazniti i Staniju, jer nije nosila bubicu... Otprilke tako tipujem....
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa Vesnu,Zoricu,Filipa jer su pričali sa njom dok je ona bila u izolaciji... Jesu navrzle na Duleta... ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Navalile na Duleta kao da su šašave. Još se udružile. Galibabinac je smiren i bocka ... hah Još malo, pa gledamo nominacije
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Šta li će biti...možeš li pretpostaviti?
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ja sam Ekrem Jevrić Gospoda iz Njujorkai druga godina sam ovde i sve gledam i procjenjujem...i sve Marija mu nije interesantna... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I Staniji i Filipu je ona najdosadnija... Ćemi je najdosadniji Tarot..a i Radojki... Najdosadan čovek na farmu je Ekrem...kaže Dule...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Zorica kaže da joj je Marija najćutljivija...preneseno najdosadnija... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Danijel je rekao da je najmanje zanimljiv Milan Tarot... A i njegovoj Jovani takođe...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Filip M. kaže Rivas...to kaže i Božinovska... Saška kaže da joj je Dule dosadan... Marija kaže Tarot... Ljuba obrazlažeeee...da bi na kraju rekla isto Rivas
|
|
|