Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Dobili su pismo... Opomenuti su zbog prljavštine,higijene i haosa...apeluju na Danijela da se uozbilji... Pacovi,pacovi tu ima pacovi, po dve kile kao zec komad. Ima i svinje leti. Ne'igijena to stvarno jeste. Jako je tamo živeti teško 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Slaba im organizacija gde ce Vipovci da rade.Sve ugursuz do ugursuza.
Onaj Cemo mi ide na zivce.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
A ono je Ćemi zadatak da bi ostao na Farmi...baš nezahvalno...
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Jao Cemo.... pegla mi se cim mu cujem ime 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Senka je napisao: A ono je Ćemi zadatak da bi ostao na Farmi...baš nezahvalno... Cemo je dobio honorar dabi ono radio a ujedno nije mu tezak zadatak jer on inace ima kratak fitilj samo po mom misljenju lose "glumi" i neki su ga vec provalili da je usao kao provokator. Veceras stapici.Vrlo interesantan dae , mislim da ce sve stapice dobiti Zorica jer ce hteti zastiti Ekrema jer on nije u stanju da nauci ni jedno pitanje. Juce je Ekrem bio degustator pored kazana za pecenje rakije. Zorica se vraca a odlazi kao i uvek onaj kome publika da najmanje glasova.Mozda mali Filip????
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Filip neće ispasti. Čuo sam da je bio štićenik vladike Kačavende i da će on poslati puno sms-ova za svog pulena. Ispašće verovatno ona glumica što se ne kupa ili alkos Jovana
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
E da.. Malo mi smešan seks između Danijela i Jovane. Na pregledu dana prikazuju već drugi put kako njih dvoje imaju seks. Zanimljivo je da je Jovana uvek gore... Hah... Danijel je nikakav 'ebač. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Žex je napisao: E da.. Malo mi smešan seks između Danijela i Jovane. Na pregledu dana prikazuju već drugi put kako njih dvoje imaju seks. Zanimljivo je da je Jovana uvek gore... Hah... Danijel je nikakav 'ebač. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Zex@ jeste smesan je, ono nije sex nego valjda videli od Nemesa i Marijane (uzdali se u pobedu odnosno udarili konkurenciju Staniji i Filipu) pa ona onako u trenerci onog jadnicka zajase (izvinjavam se ali tako je) , mozda Danijel misli da je sex a gledaoci a i Jovana ne misle tako . Ma stvarno gluposti gledam i krstim se , cemu .....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Lila je napisao: Žex je napisao: E da.. Malo mi smešan seks između Danijela i Jovane. Na pregledu dana prikazuju već drugi put kako njih dvoje imaju seks. Zanimljivo je da je Jovana uvek gore... Hah... Danijel je nikakav 'ebač. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Zex@ jeste smesan je, ono nije sex nego valjda videli od Nemesa i Marijane (uzdali se u pobedu odnosno udarili konkurenciju Staniji i Filipu) pa ona onako u trenerci onog jadnicka zajase (izvinjavam se ali tako je) , mozda Danijel misli da je sex a gledaoci a i Jovana ne misle tako . Ma stvarno gluposti gledam i krstim se , cemu ..... Zdravo Lila Meni bilo smešno kada sam gledao, pa rekoh da prokomentarišem. Razumem ja da ona ponekad preuzme inicijativu, ali on ne mrda. Trebalo bi da zamene uloge. Jel' muško il' nije... Meni je Danijel sav nikakav. Kada ga pogledaš shvatiš da je skroz bezličan. Malo fali i bespolan ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|