Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Dosli su sa pijace.Svi su ih docekali na kapiji pomazu da se nosi a Eki uzeo samo jednu kesu. Kazu da su mu trazili naocale na pijaci a ja velim malo sutra to mi je imidz. Sada rasporedjuju hranu , guzva , verovatno ima i onih koji ce ovako u letu da nesto maznu za stek.
Mini ko finansira taj i odlucuje do sada su pobedjivali samo grandovci.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ljub Lilče...
imaju manjak cigara, što bi značilo da će biti loma...
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Ma lom im je i sa cigarama i bez cigara ima jos dugo do kraja. Al` je ovo sunce upiljilo pravo u mozak ma nije im lako. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Zorka se malo smirila i izgleda da se 'priklanja' Ćemi,Fići,Staniji,Danijelu...možda se i spasi jadna...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Dobili su pismo... Opomenuti su zbog prljavštine,higijene i haosa...apeluju na Danijela da se uozbilji...
|
|
Lila
|
|

rang

|
Senka je napisao: Zorka se malo smirila i izgleda da se 'priklanja' Ćemi,Fići,Staniji,Danijelu...možda se i spasi jadna... A Senka zasto je jadna? Zoka je stari maher isplivat ce ona ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) odlazi onaj koga publika odbaci odnosno ko dobije najmanji broj glasova. Pisala sam to na jos jednom Forumu a pocela sam da gledam Farmu tek od od trece nedelje da kada je Nazif Gljiva izasao i u razgovoru sa Aleksandrom je rekao da nije to bas sve tako kako mi gledaoci vidimo. Tako da ja ipak mislim da nije to sve spontano nego imaju oni iza kamera ima i dogovora i razgovora koje normalno gledaoci nece nikada videti. Prema tome Zorka ostaje ako ode ko ce dalje praviti krs i lom.Odlaze oni koji tamo samo statiraju. Sto se tice Danijela kao Gazde on se pogubio . mnogo ih je tamo a dosta zadataka a zabusanata koliko hoces.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nisam ono 'jadna' napisala u smislu da je jadnica...više kao uzrečicu... Znam da je Zorka namazana i da je stari lisac.I znam da dobrim dijelom i ona drži ovu farmu...tj. njih nekoliko... Tarot me najviše razočarao...možda je vrijeme da on izađe...da malo sagleda situaciju,pa ga možda i vrate...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ovaj Memo pravi onaj jalijaš sarajevski...ili barem tako želi da se predstavi...
|
|
Lila
|
|

rang

|
Senka je napisao: Nisam ono 'jadna' napisala u smislu da je jadnica...više kao uzrečicu... Znam da je Zorka namazana i da je stari lisac.I znam da dobrim dijelom i ona drži ovu farmu...tj. njih nekoliko... Tarot me najviše razočarao...možda je vrijeme da on izađe...da malo sagleda situaciju,pa ga možda i vrate... I mene je Tarot razocarao potpuno mi je nedefinisan.Ko zna mozda mu je to taktika ali kada je bio u duelu pokazalo se da i nema mnogo glasaca. Uvece gledam Farmu pa onda prebacim na VB i pitam se jesam li ja normalna sto ih gledam ili oni koji su tu. Sve je vise izgubilo svoje vrednosti. Ima ih nekoliko koji se kao u ringuspilu samo prebacuju iz rijalitija u rijaliti i verovatno na taj nacin zivotare. Uglavnom vecini ucesce u rajalitiju steti bar sto se tice ovih veterana umesto da osveze svoje bitisanje na estradi oni se totalno pokopase. Memo jeste tipicni Sarajlija , naglasak i to ali sto je on dosao na farmu i cim ce bavi kazu neki slikar ja nikada za njega nisam cula.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Opet se igraju sudnice... Ekrem je tužio Danijela jer ga je stavio za slugu...zbog toga je pretrpio tešku duševnu bol... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|