Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Minnie ne diraj Sha brate sestro Znas ti zasto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam još pre neki dan rekao i ponoviću : Postoji velika verovatnoća da Zproca Marković umre u rijalitiju. Ne želim joj, daleko od toga, ali vidi se po licu da joj je pritisak 300. Koliko znam ona je težak srčani bolesnik, a onako se nervira. Produkcija treba da je ukloni iz rijalitija za njeno dobro. Tolika količina negativne energije prosto jede iznutra....
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
MeGi je napisao: Minnie ne diraj Sha brate sestro Znas ti zasto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ....maxe tamo nemaximalni glasaču jedan..moram na silu da pobeđujem da bi imala priliku da zadam zahtevan zadatak... ...Ša u stvari i nije loš kakvih ima ...ljuba..vesna.zorki itd..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Žex je napisao: Ja sam još pre neki dan rekao i ponoviću : Postoji velika verovatnoća da Zproca Marković umre u rijalitiju. Ne želim joj, daleko od toga, ali vidi se po licu da joj je pritisak 300. Koliko znam ona je težak srčani bolesnik, a onako se nervira. Produkcija treba da je ukloni iz rijalitija za njeno dobro. Tolika količina negativne energije prosto jede iznutra.... ..ne nervira se ona tolko ..čini ti se..ona je profi rijalista i vrlo svesno odrađuje sve što je planirala negde za kafanskim stolom sa par učesnika...ona kad se svađa svađa se zbog svađe a ne zbog nekog povoda..tako da tu nema ni uzrujavanja previše..a i pod terapijom je..tako da mirno spavaj nano... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mene je stara koka Zoka iznenadila negativno, kao I ljuba bile su kao nokat i prst i onda cim je ova stavila za slugu , svadjeeee ja te kocim da ne pobedis, jer ako pobedis imam osecaj d aces se ubezobraziti i d avise neces hteti ucestvovati 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Uf, što mi lepo. Toplo mi oko srca. Prenos uživo samo pršti, kao u stara dobra vremena. Obuzela me nirvana ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Minnie je napisao: Žex je napisao: Ja sam još pre neki dan rekao i ponoviću : Postoji velika verovatnoća da Zproca Marković umre u rijalitiju. Ne želim joj, daleko od toga, ali vidi se po licu da joj je pritisak 300. Koliko znam ona je težak srčani bolesnik, a onako se nervira. Produkcija treba da je ukloni iz rijalitija za njeno dobro. Tolika količina negativne energije prosto jede iznutra.... ..ne nervira se ona tolko ..čini ti se..ona je profi rijalista i vrlo svesno odrađuje sve što je planirala negde za kafanskim stolom sa par učesnika...ona kad se svađa svađa se zbog svađe a ne zbog nekog povoda..tako da tu nema ni uzrujavanja previše..a i pod terapijom je..tako da mirno spavaj nano... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Ma koliko da mi ide na živce, mislim da ne umre u lajFu Večeras sto posto ispada SANDRA Tukica je pečena
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
MeGi je napisao: Mene je stara koka Zoka iznenadila negativno, kao I ljuba bile su kao nokat i prst i onda cim je ova stavila za slugu , svadjeeee ja te kocim da ne pobedis, jer ako pobedis imam osecaj d aces se ubezobraziti i d avise neces hteti ucestvovati  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...ih megara ti mene baš ne poznaješ... ..kad vidiš šta ćeš pevati sledeće sedmice biće ti žao što mi nisi dala šestaka... ..ne zna se koja je odvratnija..ljuba ili zoka...ova druga u vb mi bila pomalo i simpa al sad mi se definitivno zgadila...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
minnie jeb farmu odoh ja da izmenim glasanje 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
EKSKLUZIVNO ! ! !Najnovija fotka iz dvorišta Zorice Marković Zorici pala roletna 
|
|
|
|
|
|