Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|
Forumski novinar
Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
xaxaxa neka si me poslala kuci (hvala ti na tome do neba, jos uvek imam bolove u stopalima od tanga), al hocu da znam sta je bilo dalje hmm
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45945
|
|
|
|
|
mmm
|
|
rang
Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Sta i ko sme da se kritikuje ovde..jel smem i vlast bolje da pitam nego da penal platim posle..
|
|
|
|
|
Julia
|
|
Kad porastem biću kengur
Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: xaxaxa neka si me poslala kuci (hvala ti na tome do neba, jos uvek imam bolove u stopalima od tanga), al hocu da znam sta je bilo dalje hmm nema dalje..dalje neka svako zamisli kako zeli
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|
Razarač
Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
jooooj sta sam ja sve zamislio
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Julia je napisao: Komsinica je napisao: xaxaxa neka si me poslala kuci (hvala ti na tome do neba, jos uvek imam bolove u stopalima od tanga), al hocu da znam sta je bilo dalje hmm nema dalje..dalje neka svako zamisli kako zeli Šta ja da zamislim...nisi mi ostavila nikakvu mogućnost...svi pozauzeti...
|
|
UtherPendragon
|
|
Razarač
Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
oces da te metnem kod sebe u misli senka ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Ma ti si otišao sa Komšinicom...ja sam ti samo višak...
|
|
Julia
|
|
Kad porastem biću kengur
Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Senka je napisao: Julia je napisao: Komsinica je napisao: xaxaxa neka si me poslala kuci (hvala ti na tome do neba, jos uvek imam bolove u stopalima od tanga), al hocu da znam sta je bilo dalje hmm nema dalje..dalje neka svako zamisli kako zeli Šta ja da zamislim...nisi mi ostavila nikakvu mogućnost...svi pozauzeti... nisu bre..pogledaj ti jos malo... Pitt je neodlucan... Trile se ne izjasnjava bas iako je Nikita ostala da ga ceka.. Koja je neopredeljen i tako...ima nije da nema.... a mozda se i neko u medjuvremenu predomisli..od onih sto su otisli u pravovima..nikad se ne zna
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
|
Julia je napisao: Senka je napisao: Julia je napisao: Komsinica je napisao: xaxaxa neka si me poslala kuci (hvala ti na tome do neba, jos uvek imam bolove u stopalima od tanga), al hocu da znam sta je bilo dalje hmm nema dalje..dalje neka svako zamisli kako zeli Šta ja da zamislim...nisi mi ostavila nikakvu mogućnost...svi pozauzeti... nisu bre..pogledaj ti jos malo... Pitt je neodlucan... Trile se ne izjasnjava bas iako je Nikita ostala da ga ceka.. Koja je neopredeljen i tako...ima nije da nema.... a mozda se i neko u medjuvremenu predomisli..od onih sto su otisli u pravovima..nikad se ne zna A ja da kupim ove neodlučne...što su preostali....neeeećuuuu
|
|
|