Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang
Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
ovde je nešto pisalo
|
|
|
|
|
Julia
|
|
Kad porastem biću kengur
Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|
kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julka....samo brisi. Jucer sam procitala super tekst na slici...nadji grupu na FB ..putopisac Hrvoje Salkovic..Gonzo dize iz mrtvih vjeruj mi ( iako ne mislim da tebi to treba )... Uglavnom slika na kojoj pise...karikiram: sto sam stariji manje se opterecujem ko sta kaze, lakse krizam nebitne ljude u svom zivotu, i sve vise i bolje uzivam ..jedno se otegne, drugo se protegne..vazda bilo a da boli, boli..i treba da boli ja bih se zabrinula za sebe da ne boli ali i proci ce...stiglo novo jutro i sunce danas usijalo kao nikada do sada:** hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|
Kad porastem biću kengur
|
Molena je napisao: Julka....samo brisi. Jucer sam procitala super tekst na slici...nadji grupu na FB ..putopisac Hrvoje Salkovic..Gonzo dize iz mrtvih vjeruj mi ( iako ne mislim da tebi to treba )... Uglavnom slika na kojoj pise...karikiram: sto sam stariji manje se opterecujem ko sta kaze, lakse krizam nebitne ljude u svom zivotu, i sve vise i bolje uzivam ..jedno se otegne, drugo se protegne..vazda bilo a da boli, boli..i treba da boli ja bih se zabrinula za sebe da ne boli ali i proci ce...stiglo novo jutro i sunce danas usijalo kao nikada do sada:** hehe Iako je post odavno, tek sada sam ga videla..I da , u pravu si Moli...uostalom da se nekada ne rastuzimo ili ne razocaramo nebismo umeli da cenimo i da uzivamo u sreci..i da cuvamo one koji nas cine srecnima
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|
*
Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia samo napred. ako te je razocarao znaci da te ne zasluzuje.
|
|
|
|
|
Julia
|
|
Kad porastem biću kengur
|
|
|
|
|
|
Lila
|
|
rang
Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Julia
|
|
Kad porastem biću kengur
|
Lila je napisao: http://vocaroo.com/i/s0aChOioxw7J Jao Lila draga...Hvala ti puuunooooooo..tek sad sam videla.. sta da ti kazem zaboravila sam malko na ovu temu, da veceras ne videh vocaro ne bih se ni setila Hvalla jos jednom i ljubim te...
|
|
|
|
|
Julia
|
|
Kad porastem biću kengur
|
evo nesto malko drugacije od mene Da ne patetisem stalno... e da..nemo se neko naljuti slucajno...il nadje prozvan na bilo koji nacin http://vocaroo.com/i/s0mtUMHQ9S3P
|
|
|
|
|
|