| 

| Autoru | 
      Poruka | 

| 

Bradpresto Pitt
	   | 

| 

*VIP* 

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb

| 

ček samo malko dok se snađem,ahhahaahah 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

*Twilight*
	   | 

| 

Laprdalo i tuturutka 

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750

| 

vidim snaso si se a avatar ti je leleleee     kao da slavis sto ti andja bolesna pa se spremas za zenidbu  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

*Twilight*
	   | 

| 

Laprdalo i tuturutka 

| 

znas li da ce se tvoja rodica najvise obradovati!! Ocigledno da si njen mail cito a moj NE!!!   ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif)  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

Bradpresto Pitt
	   | 

| 

*VIP* 

| 

*Twilight* je napisao: znas li da ce se tvoja rodica najvise obradovati!! Ocigledno da si njen mail cito a moj NE!!!   ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif) Ma citao sam sinoc i njen i tvoj mail,ali vidiš,nemam bas vremaena,imam puno posla,a ti!?€  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

*Twilight*
	   | 

| 

Laprdalo i tuturutka 

| 

Bradpresto Piit je napisao: *Twilight* je napisao: znas li da ce se tvoja rodica najvise obradovati!! Ocigledno da si njen mail cito a moj NE!!!   ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif) Ma citao sam sinoc i njen i tvoj mail,ali vidiš,nemam bas vremaena,imam puno posla,a ti!?€ Kod mene ti je kao i pre, nista se ne radi. Vidis gde provodim sate tj. ima ali odradim na brzinu da mi ne stoje predmeti na stolu. inace ostalo sve super. A jesi li procito sto sam ti napisala na mom blogu jutros?  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

Bradpresto Pitt
	   | 

| 

*VIP* 

| 

*Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: *Twilight* je napisao: znas li da ce se tvoja rodica najvise obradovati!! Ocigledno da si njen mail cito a moj NE!!!   ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif) Ma citao sam sinoc i njen i tvoj mail,ali vidiš,nemam bas vremaena,imam puno posla,a ti!?€ Kod mene ti je kao i pre, nista se ne radi. Vidis gde provodim sate tj. ima ali odradim na brzinu da mi ne stoje predmeti na stolu. inace ostalo sve super. A jesi li procito sto sam ti napisala na mom blogu jutros? Blago tebi kad nista ne radiš,hahahhaha lovica samo stize jelda!?  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

*Twilight*
	   | 

| 

Laprdalo i tuturutka 

| 

Bradpresto Piit je napisao: Blago tebi kad nista ne radiš,hahahhaha lovica samo stize jelda!? Evo to je jos jedna novina koju nisi znao, moze mi se jer ima ko da radi a jevre salje 'Crnogorac'! Tako da moj frende, rekla sam mu ili ces moj biti ili te biti nece. Znas nije imo izbora jer bi osto bez ruku i nogu. Eto ja sad uzivam   ![[lezaljka.gif] [lezaljka.gif]](./images/smilies/lezaljka.gif)   a on si zaradjuje pare. Kad ga budes video pitaj ga kako mu kicma?!!! Jasi ga ko stigne, da zaradi novce, kada nije hteo da slusa a lepo sam mu rekla nemoj da skitas,  ne juri zene a on OKOLO JURI! Imalo se onda IPhon, srebrne mustikle, najnovija izdanja knjiga, najnoviji laptop sve sam kupila a on oce i drugu pored toga e pa trt milojka! E pa mom strpljenju je doso kraj. Sad je moj red da uzivam a njegov da radi. Evo svaki mesec po 1 000 jevra salje.  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

Bradpresto Pitt
	   | 

| 

*VIP* 

| 

*Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: Blago tebi kad nista ne radiš,hahahhaha lovica samo stize jelda!? Evo to je jos jedna novina koju nisi znao, moze mi se jer ima ko da radi a jevre salje 'Crnogorac'! Tako da moj frende, rekla sam mu ili ces moj biti ili te biti nece. Znas nije imo izbora jer bi osto bez ruku i nogu. Eto ja sad uzivam   ![[lezaljka.gif] [lezaljka.gif]](./images/smilies/lezaljka.gif)   a on si zaradjuje pare. Kad ga budes video pitaj ga kako mu kicma?!!! Jasi ga ko stigne, da zaradi novce, kada nije hteo da slusa a lepo sam mu rekla nemoj da skitas,  ne juri zene a on OKOLO JURI! Imalo se onda IPhon, srebrne mustikle, najnovija izdanja knjiga, najnoviji laptop sve sam kupila a on oce i drugu pored toga e pa trt milojka! E pa mom strpljenju je doso kraj. Sad je moj red da uzivam a njegov da radi. Evo svaki mesec po 1 000 jevra salje. A decko ti je,kolko sam razumio neki đetić!?E pa cestitam,nasla si pravog da ti € zarađuje,to ti je isto kao da si vuku dala janje na cuvanje,hahahaahahahah,ali ljubav(i lovica)cine čuda,kažu,,,,  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

*Twilight*
	   | 

| 

Laprdalo i tuturutka 

| 

Bradpresto Piit je napisao: *Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: Blago tebi kad nista ne radiš,hahahhaha lovica samo stize jelda!? Evo to je jos jedna novina koju nisi znao, moze mi se jer ima ko da radi a jevre salje 'Crnogorac'! Tako da moj frende, rekla sam mu ili ces moj biti ili te biti nece. Znas nije imo izbora jer bi osto bez ruku i nogu. Eto ja sad uzivam   ![[lezaljka.gif] [lezaljka.gif]](./images/smilies/lezaljka.gif)   a on si zaradjuje pare. Kad ga budes video pitaj ga kako mu kicma?!!! Jasi ga ko stigne, da zaradi novce, kada nije hteo da slusa a lepo sam mu rekla nemoj da skitas,  ne juri zene a on OKOLO JURI! Imalo se onda IPhon, srebrne mustikle, najnovija izdanja knjiga, najnoviji laptop sve sam kupila a on oce i drugu pored toga e pa trt milojka! E pa mom strpljenju je doso kraj. Sad je moj red da uzivam a njegov da radi. Evo svaki mesec po 1 000 jevra salje. A decko ti je,kolko sam razumio neki đetić!? E pa cestitam, nasla si pravog da ti € zarađuje, to ti je isto kao da si vuku dala janje na cuvanje, hahahaahahahah, ali ljubav (i lovica) cine čuda, kažu,,,, Zamisli da sam ga pored svega navatala u svaleraju!!! Ada cus decka (mozda bio nekad)?!!! Sto je sa tobom? Radnika!!! Ne decka!! I nije djetic vec "Mrco"!!   Pusti sad ljubav nego ae ti blago meni idi kod mene na blog i procitaj sto sam ti napisala.  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

Bradpresto Pitt
	   | 

| 

*VIP* 

| 

*Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: *Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: Blago tebi kad nista ne radiš,hahahhaha lovica samo stize jelda!? Evo to je jos jedna novina koju nisi znao, moze mi se jer ima ko da radi a jevre salje 'Crnogorac'! Tako da moj frende, rekla sam mu ili ces moj biti ili te biti nece. Znas nije imo izbora jer bi osto bez ruku i nogu. Eto ja sad uzivam   ![[lezaljka.gif] [lezaljka.gif]](./images/smilies/lezaljka.gif)   a on si zaradjuje pare. Kad ga budes video pitaj ga kako mu kicma?!!! Jasi ga ko stigne, da zaradi novce, kada nije hteo da slusa a lepo sam mu rekla nemoj da skitas,  ne juri zene a on OKOLO JURI! Imalo se onda IPhon, srebrne mustikle, najnovija izdanja knjiga, najnoviji laptop sve sam kupila a on oce i drugu pored toga e pa trt milojka! E pa mom strpljenju je doso kraj. Sad je moj red da uzivam a njegov da radi. Evo svaki mesec po 1 000 jevra salje. A decko ti je,kolko sam razumio neki đetić!? E pa cestitam, nasla si pravog da ti € zarađuje, to ti je isto kao da si vuku dala janje na cuvanje, hahahaahahahah, ali ljubav (i lovica) cine čuda, kažu,,,, Zamisli da sam ga pored svega navatala u svaleraju!!! Ada cus decka (mozda bio nekad)?!!! Sto je sa tobom? Radnika!!! Ne decka!! I nije djetic vec "Mrco"!!   Pusti sad ljubav nego ae ti blago meni idi kod mene na blog i procitaj sto sam ti napisala. A sta znači Mrčo,koje ima znacenje ta riječ!?Je li to sto se kod mene zove lezilebović,haahhahaah  

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 98 gostiju | 

| 

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

| 

| 
     |