Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|
N
Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
|
|
|
|
Вучица
|
|
Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
НаопаЧки Бате е сака вам част постадосте прави тенкисти
|
|
|
|
|
Naopak
|
|
N
|
Hvala Vuki srcko...ma znam da zmaj to obozava i trazio neku slicnu temu. Iskoristih priliku pa ujedno i za mene i za njega na jednom mestu...da ne trosimo papir na forumu...dosta nam je jedna strana
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|
Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е да се придружим јес да се несиграм с играчке
|
|
|
|
|
Naopak
|
|
N
|
Slobodno, kad god ti padne...raspali bez ustrucavanja
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
Poslednji put menjao Naopak dana 18 Avg 2013, 11:02, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Naopak
|
|
N
|
Ili sam ja zabrlj' nesto il neko obrisao post aj opet...pa cemo videti Da zagolicam zmajevu mastu
|
|
|
|
|
Minnie
|
|
FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..a da i ja idem u tenkiste...a? gde vam link...bolje da se bijem k'o čo'ek nego da mlatim praznu slamu po forumu... ..jel sse računa to što sam ja prevejani segamega tenkista...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|
Razarač
Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
mini moras prvo kod mene da proverim jel si za tenkistu e dok ne naucim da slikam svoje mezimce u garazi..pohvalicu se ovom medaljom MedalKolobanov.pngKolobanov's Medal - Awarded to a player who stands alone against five or more enemy tanks or self-propelled guns and wins (this means that you can capture the enemy base by yourself when you are against five enemies and you will recieve the achievement.) Colonel Zinoviy Kolobanov was a Soviet tank ace who destroyed 22 German tanks, 2 guns and 2 halftracks with his KV in battle on August 19, 1941.
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Minnie
|
|
FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
...veruj mi na reč ..ja sam iz tenkovske familije... ..a u prilog temi...e'o da se zabrojim...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|
Razarač
Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
joj ginis ko tenk ti bas umes muskarca u zicu da pogodis mini