|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa da,kako sam i mislio,poslije dugog istrazivanja u hvalevrijednoj anketi genijalnog kodnog imena"Volite li Pitta-volimo",mogu mirne duse kazati da sam,malo je reci,zadovoljan ishodom iste za mene.Prvo, dosta je onih forumasica koje su rekle sudbonosno"Da"na to anketno pitanje,a to su,kako slijedi,po redosljedu pojavljivanja:Vucca,Iskra(kaze radi starog prijateljstva!),Emanuella(reče da me voli kao Ray Charles oči svoje!),Laya(ona mi je to izrekla kroz pjesmu i stih!),Gigi(kao iz brdskog topa je to priznala!),Molena iz prijateljskog Zaira(DRko ngo),Miss Helen(koja je samo radi toga potegla čak iz isto prijateljske Bijeljine!)!nasa Senka(s obrazlozenjem-tko tebe nebi volio,ili nesto tako!)..nadam se da nijednu nisam pozabio,ako jesam moje isprike,nije namjerno.Tri forumasice nisu htjele dati odgovoe,nit na moje nagovaranje i insistiranje(ASG,Čupka i Megi),to smatram kao negativan odgovor..Nadalje,neke forumasice nisam mogao nafatati kao da su zamjenice predsjednika predsjednistva General Motorsa ili Microsofta,ali stoposto znam da me vole,to su Minnie,cestitam na odlicnim osvrtima na "Covjece ne ljuti se"geeeenijalno i zato te kisnem u desni,ne lijevi guz,,,,i Niki, slike su ti super nastavi dalje stavljati...i šećer(gorki)na kraju,ove forumasice nisam ni htio inkomodirati jer znam da im nisam bogznakako po Jusu,tako da je od njih "Ne",to su Tw,Julija,Komšinica...svaka ima valjda svoj razlog,sad neznam jesam li koju fulao...Eto otprilike tako nekako,do sljedece ankete...tiket vam svima! Bradpristobit Anketiran ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif) jesi fulao si mene... Ja nikada kad si ti u pitanju ne bih odgovorila sa NE...bez obzira sto nekada i mene iznerviras..kada ponavljas jedno te isto u nedogled, ali doduse spamujes svoju temu..pa valjda to i nije ''mimo zakona'' iako se ne pisemo ja i dalje stojim da si medju retkima koji od pocetka do kraja furaju svoj stil..svidelo se to nekome ili ne...nisi se stopio sa ''okolinom'' samo da bi bio omiljen.. volis da cackas, volis da prozivas...volis da ''pecas'' pa ko se upeca upecao se... sve u svemu volim kada je neko svoj pa i po cenu da bude omrazen..a isto tako uhvatim sebe kako se sa mnogim tvojim komentarima slozim Takodje, meni licno tvoji komentari i kada su na racun mene zaista ne smetaju...nebitno da li je to sala ili zaista tvoje misljenje..svako gleda svojim ocima i ima pravo na svoje misljenje.. eto
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
vama najdrazi forumas:pa imam vise dragih..Megi,Laki,Picard..Molena,Trile,Cas..al ako moram da izaberem najdrazeg medju njima..Megi Ko pise nepovezano :nekad Pit kad se izgubi..ko Alisa u zemlji cuda..
...i tako dalje,to je samo jedan segment iz Covjece ne ljuti se,,,dakle nisam napamet pisao, tri godine pisemo,a nisam medu tvojih deset omiljenih,,hahahahah,ili pišem nepovezano(?!)Kad tako nesto napišes,onda bi bilo dobro da kopiras neki isjecak,inace je lupanje,,,,ali da se razumijemo,nemam nista protiv,samo ispravljam krivi nadod,lijep ti pozdrav!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Pitt..gresis..ali ok to je tvoje misljenje i necemo se ubedjivati ako sam napisala da nekad pises nepovezano..to ne znaci da mi nisi po Jusu..  Spomenula sam te..a to znaci da te citam..Oni koji mi nisu po jusu..njih ne citam i nemam pojma kako pisu....  i ja ponekad pisem..ili nepovezano ili previse povezano, toliko da udavim sve ostale ali sam sama sebi bas po Jusu..itekako... Da...izdvojila sam one koji mi najvise pasu..ali to ne znaci da mi svi ostali ne odgovaraju.... ali opet , kao sto rekoh..to je tvoje misljenje..a na njega imas pravo  pozz za tebe
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: Pitt..gresis..ali ok to je tvoje misljenje i necemo se ubedjivati ako sam napisala da nekad pises nepovezano..to ne znaci da mi nisi po Jusu..  Spomenula sam te..a to znaci da te citam..Oni koji mi nisu po jusu..njih ne citam i nemam pojma kako pisu....  i ja ponekad pisem..ili nepovezano ili previse povezano, toliko da udavim sve ostale ali sam sama sebi bas po Jusu..itekako... Da...izdvojila sam one koji mi najvise pasu..ali to ne znaci da mi svi ostali ne odgovaraju.... ali opet , kao sto rekoh..to je tvoje misljenje..a na njega imas pravo  pozz za tebe Opet ponavljam,ako nesto tvrdiš,a tvrdiš da pišem ponekad nepovezano,potrudi se pa nađi neki izvadak,kako sam ja nasao za svoje tvrdnje,jer nesto napisati a ne imati argumente je neozbiljno i bezveze,i ne trebas se pravdati,pa ne mogu me svi voljeti,kao sto ni svi ne vole tebe,petog,sestog itd. Po pricipu lupetanja i trenutnog raspolozenja,bez valjanih argumenata ja ne prihvacam stvari...Živjela!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja mislim da sam ja jedini forumas koga svi vole.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Valjda zato sto svi vole skromnost 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bas je skromno reci da te SVI vole:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Bradpresto Pitt je napisao: Julia je napisao: Pitt..gresis..ali ok to je tvoje misljenje i necemo se ubedjivati ako sam napisala da nekad pises nepovezano..to ne znaci da mi nisi po Jusu..  Spomenula sam te..a to znaci da te citam..Oni koji mi nisu po jusu..njih ne citam i nemam pojma kako pisu....  i ja ponekad pisem..ili nepovezano ili previse povezano, toliko da udavim sve ostale ali sam sama sebi bas po Jusu..itekako... Da...izdvojila sam one koji mi najvise pasu..ali to ne znaci da mi svi ostali ne odgovaraju.... ali opet , kao sto rekoh..to je tvoje misljenje..a na njega imas pravo  pozz za tebe Opet ponavljam,ako nesto tvrdiš,a tvrdiš da pišem ponekad nepovezano,potrudi se pa nađi neki izvadak,kako sam ja nasao za svoje tvrdnje,jer nesto napisati a ne imati argumente je neozbiljno i bezveze,i ne trebas se pravdati,pa ne mogu me svi voljeti,kao sto ni svi ne vole tebe,petog,sestog itd. Po pricipu lupetanja i trenutnog raspolozenja,bez valjanih argumenata ja ne prihvacam stvari...Živjela! Tako je Pitt ![[trepko.gif] [trepko.gif]](./images/smilies/trepko.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bradpresto Pitt je napisao: Julia je napisao: Pitt..gresis..ali ok to je tvoje misljenje i necemo se ubedjivati ako sam napisala da nekad pises nepovezano..to ne znaci da mi nisi po Jusu..  Spomenula sam te..a to znaci da te citam..Oni koji mi nisu po jusu..njih ne citam i nemam pojma kako pisu....  i ja ponekad pisem..ili nepovezano ili previse povezano, toliko da udavim sve ostale ali sam sama sebi bas po Jusu..itekako... Da...izdvojila sam one koji mi najvise pasu..ali to ne znaci da mi svi ostali ne odgovaraju.... ali opet , kao sto rekoh..to je tvoje misljenje..a na njega imas pravo  pozz za tebe Opet ponavljam,ako nesto tvrdiš,a tvrdiš da pišem ponekad nepovezano,potrudi se pa nađi neki izvadak,kako sam ja nasao za svoje tvrdnje,jer nesto napisati a ne imati argumente je neozbiljno i bezveze,i ne trebas se pravdati,pa ne mogu me svi voljeti,kao sto ni svi ne vole tebe,petog,sestog itd. Po pricipu lupetanja i trenutnog raspolozenja,bez valjanih argumenata ja ne prihvacam stvari...Živjela! hahahhahaha..napisati nesto..a nemati argumente ne neozbiljno..ahahahhaha..pa ne radim naucnu studiju ebote... a Pitt..iskreno..ebe mi se da ti nalazim izvadak.. nisam rekla da te volim..a ni da te ne volim..rekla sam samo da nije tacno da mi nisi po Jusu.. cuj molim te, da dokazujem svoje misljenje tako sto cu kopirati tvoje neke postove..pisanja i sl.. pa dal si normalan majke ti? a da li ces da prihvatis ili ne..pa anaravno da je to tvoj izbor.. ja te nisam ni ubedjivala samo napisala sta mislim... eto..ti pises da ja lupetam..i ok..to je tvoje misljenje..ne mislis da cu ti traziti dokaze za to  Na ovu temu..od mene dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde Rakel ne relativiziraj,zaletjela si se i sad se probas prati bez argumenata,nisam ja rekao da lupetas,nego ako za to sto pises nemas dokaza lupetas,sto je razlika,ok ,mislim da si shvatila sve,,,cak i na Netu se bas nemoze pisati onak "ofrlje"...lijep pozdrav!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|