|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nema toga u anketama i izborima taj glas se racuna kao nevazeci,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
samo u slucaju tajnog glasanja a ovo je bilo javno
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: samo u slucaju tajnog glasanja a ovo je bilo javno Ma kakvi to su nevazeci glasovi,hahahaha
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa da,kako sam i mislio,poslije dugog istrazivanja u hvalevrijednoj anketi genijalnog kodnog imena"Volite li Pitta-volimo",mogu mirne duse kazati da sam,malo je reci,zadovoljan ishodom iste za mene.Prvo, dosta je onih forumasica koje su rekle sudbonosno"Da"na to anketno pitanje,a to su,kako slijedi,po redosljedu pojavljivanja:Vucca,Iskra(kaze radi starog prijateljstva!),Emanuella(reče da me voli kao Ray Charles oči svoje!),Laya(ona mi je to izrekla kroz pjesmu i stih!),Gigi(kao iz brdskog topa je to priznala!),Molena iz prijateljskog Zaira(DRko ngo),Miss Helen(koja je samo radi toga potegla čak iz isto prijateljske Bijeljine!)!nasa Senka(s obrazlozenjem-tko tebe nebi volio,ili nesto tako!)..nadam se da nijednu nisam pozabio,ako jesam moje isprike,nije namjerno.Tri forumasice nisu htjele dati odgovoe,nit na moje nagovaranje i insistiranje(ASG,Čupka i Megi),to smatram kao negativan odgovor..Nadalje,neke forumasice nisam mogao nafatati kao da su zamjenice predsjednika predsjednistva General Motorsa ili Microsofta,ali stoposto znam da me vole,to su Minnie,cestitam na odlicnim osvrtima na "Covjece ne ljuti se"geeeenijalno i zato te kisnem u desni,ne lijevi guz,,,,i Niki, slike su ti super nastavi dalje stavljati...i šećer(gorki)na kraju,ove forumasice nisam ni htio inkomodirati jer znam da im nisam bogznakako po Jusu,tako da je od njih "Ne",to su Tw,Julija,Komšinica...svaka ima valjda svoj razlog,sad neznam jesam li koju fulao...Eto otprilike tako nekako,do sljedece ankete...tiket vam svima! Bradpristobit Anketiran ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif) Mogao si se bar potruditi i citirati šta sam rekla. Nemoj da sad sve povučem ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nema povlacenja,nema predaje,,,hahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E ovako,čitajuci rubriku Upišite se u Spmenar,moram rec da sam naisao na dosta duhovitih odgovora a bogme ima tu i "biser"vaki oću,pa slijedom toga sam odlucio,da to sve pročitam onak,pa da dao Bog proglasim i najduhovitiji rad,nagrade slijede.Svi oni koji se nisu iz bilo kojeg razloga upisali,neka to učine,vidjet cete nije tesko,ne boli...a sad navalite!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E da,da i ovo kažem,izbjegavajte odgovore tipa "da","ne""možda" i slicno,pokusajte biti mastoviti a nadasve duhoviti,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 22 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|