Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pite ako nemas po kome slobodno ti po meni.. meni nece da smeta nista navikla sam ja biti najgora ... ustvari takva i volim biti
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Pite ako nemas po kome slobodno ti po meni.. meni nece da smeta nista navikla sam ja biti najgora ... ustvari takva i volim biti Normalno,tako je...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
ufff nije mi prikazalo,,,
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
O Pittko...Divlje jagode su dobar izbor...tnx  E sad kad znaš stavljati videe, možeš se prijaviti za takmičenje... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: O Pittko...Divlje jagode su dobar izbor...tnx  E sad kad znaš stavljati videe, možeš se prijaviti za takmičenje... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) koje natjecanje,ma ovo sam slucajno vidiš da mi ova od jagoda nije prikazana...neznam kako si je otrvorila...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Meni su obje pjesme prikazane... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Meni su obje pjesme prikazane... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) sad i meni,kasni mi ko da sAm zensko,,hahaha,vidjet cu za natjecanje,,,, ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: sad i meni,kasni mi ko da sAm zensko,,hahaha,vidjet cu za natjecanje,,,, ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif) Hahaha...e jesi me sada nasmijao... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ajde vidi...možda i pobjediš... 
|
|
|
|
|
|