Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 25 Jul 2025, 02:41

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 19:53
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Dejana mi vise u faci lici na Penelope Kruz

Slika

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 19:56
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

MeGi je napisao:
Dejana mi vise u faci lici na Penelope Kruz

Slika

Ja sam je bolje prostudirao,,,hahahahahah,

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 20:00
Korisnikov avatar
*VIP*

casual je napisao:
Pite odlicna analiza bravo...
gde si ti video te slike, na zenskim atributima?

Na atributima i u svojoj glavi,,hahahah

Vrh
Okano
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 21:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57

Nema smajli naklon ali eto uzmi da sam se naklonila , imas dobro zapazanje za sve devojke sa foruma ... [namigusa.gif]

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 22:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

Hvala Piticu na komplimentima
uvjek si bio gentlmen [ccc3.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 22:19
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Ako sam dobro hvatila Pitt reče da imamo najljepše forumašice na netu što mi je jako drago [top88.gif]

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 22:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

msm da je u pravu

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 23:31
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

БреДкасти дарлиН фала ти што си замјетио мој листак на грани [top88.gif]
шта да ти рекнем, сека ми је ко Горкса Вила [srce.gif] лепа је и за мене [m04110.gif]
Волем кад овако пискараш романтично [m04110.gif] [flower.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 11 Apr 2013, 13:57
Korisnikov avatar
*VIP*

LJUTI ATRIBUTI
-I Bog stvori ženu u svoj njenoj ljepoti i posebnosti,šarmu,požrtvovanosti,i svemu naj,naj...Ja neznam kako je potekla,i od koga ideja,da naše poštovane forumašice istaknu svoje atribute i pridjeve bas ovdje na ovome Forumu,tko je da je,dobra je to ,i hvale vrijedna ideja.
-Oprostite mi na malim nepreciznostima o mome utisku o tim i takvim atributima,jer pišem po sjećanju,nisam nijednu fotku arihivirao,jer neke su bile kratko na Forumu kao sex u tinejdzera,no nista zato,krenimo redom...
-Nasa draga Vučica je postavila svoju nogu,tj.nožni list,valjda nam nije poručila da nam "daje nogu",i odmah sam zapazio sexi crtu u tom listu,naziru se lagane plave vene na desnoj bočnoj strani mišića noge,konsultirao sam stručnjake,i oni kažu da je to znak duže seksualne apstinencije,ma daj, ti doktori nemaju pojma,garant.U nadi da ce Vuka krenuti naviše s predstavljenjem svojih epiteta,idemo dalje...Laža je postavila preko nekoliko sličica,i jako je,reklo bi se,"napredna",ima je sa svih starana,ma ona je bez mana,fascinira njena fotka s kečkama(kečke mame dečke),i kad bi je kojim slučaje sreo na Oktoberfestu,sigurno bi je zamijenio s Heidi Klum,velika sličnost...Ako je Laža"napredna"Nikita je "nazadna",fotka gdje ona pokazuje guzu je inspirativna ne samo Triletu i Koji,nego i nama ne(običnim)smrtnicima,to je pokazala i na slici gdje igra bilijar,gdje nitko ne gleda u stol i kugle nego malo niže,i mogla je u ruci držati štap za pecanje,blinker,atomsku bombu,nitko to nebi primijetio,defitivno liči na svoju imenjakinju tj.Petu(ili šestu) Wilson,no,nadam se da tako ne mlati,nego da je nježna kao i mekha ko perje iz jastuka.
-Julija je pokazala da ne samo da piše divne pjesme(uf ona s fenjerom je top topova!),nego da izgleda kao Mercedes Benz,čvrsto i postojano s granitnim nogama,senzualnim usnama,i tko zna s kojim jos vještinama naspram jačeg spola,vlada..muki oprez s njom,neosvojiva je kao Alamo(koji je osvojen)...mašala Raki!!!
-Tw je poslovicno lijepa,"ko da je djevojka"i nedase,odoljava zubu vremena i Canetovim susretima,nije joj niti pero odbio,a onakve adidaske ima,ona je džepna Venera ,ista Kylie Minogue,žena za sva vremena.
-Zagrebačka čačanka ili čkačanska zagrepcanka,je svoje slike zadrzala dvije sekunde,i te dvije sekundice su bile dovoljne da vidimo njenu plavu lagano kovrčavu kosu,sjaj u njenome oku,jačinu njenih nogu,a oni maštovitiji su vidjeli svašta nešto lijepo,zamsilite da je držala sliku dvije minute,pa nastao bi među forumašima lagani masakr s žiletima,,hahahahaha,nalikuje mi na Kim Basinger,eh da sam ja Micky Rourke,malo bi nam bilo 9/5 tjedana...O Megi vec vrapci na granima znaju i cvrkuću umilno opjevavajući njezinu ljepotu i njen osmijeh od milijun dollara,kud je mlada,kud ima holivudsku ljepotu,kud je baš na našem Forumu,kud ćes bolje,mnogi su se ,ili ce se,utopiti u njenim jamicama na licu,samo još koju kilicu da dobije,ide ravno u Bollywood,ja menadžer,,,hahhahhah,njena sličnos s Catherine Zeta-Jones iz mladih dana je upravo frapantna,a njene jagodice na licu podsjećaju na talijanske filmske dive iz šezdesetih...Iskra je zasjala u punom sjaju,kako i priliči pravoj dami,sto ona je,jedan kroz jedan,uvijek ljubazna,uslužna,pažljiva,što reći nego Kure,nane,moj Milane,,,hahahah...
-Nova zvijezda Foruma je svakako Miss*,dosla je tiho,najtiše na Forum i ušla u legendu,sa svojom bujnom plavom kosom "vuče" na Hollywoodske dive,i sam Bog je htio da ona dođe na nas Forum i unese osvježenje,jer "nova krv" je uvijek dobrodošla,legenda živi!!!
-Ako je Bog sudio da nam Miss*dođe na Forum,onda su bogovi htjeli da nam ovdje,tko zna kojim slučajem,siđe DJ.Ana,mozda u njenom slučaju nisam objektivan,jer smo jednom razmijenili par pepeova,ali ljudi moji šta da vam pričam..Ona se slikala,ni manje ni vise,nego kod dorskih ili jonskih stupova,stupovi su,kako se zorno vidi na slici,popucali od njene pozitivne vibre i energije,ona da dođe u atensku Akropolu,pa to bi sve popucalo,,ahahahahah,nadalje ,ona
se slikala i sa svojim kućnim ljubimcem ispred nekog modnog dućana,tko voli životinje voli i ljude,tko voli ljude voli žene,a tko voli žene voli mena,,hahahahah,kad se počešlja malo ustranu i baci neodoljivi i zarazni osmijeh,totalno sliči na Demi Moore iz mlađahnih dana(Demi jel'more?)hahahah...
- Nadam se da nisam nikog preskočio,ako jesam,nije namjerno,dugo sam pisao ovo...i koncentacija mi je na rezervi,treperi crvena žaruljica...toliko za sad!
Bradpristovolitiatribute

Za one koji nisu procitali,i utvrdili gradivo,,,,ponavljajt,jer ponavljanje je majka mudrosti,,,hahahahah

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 11 Apr 2013, 15:29
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

auu ovamo nisi video sve slike ..ovamo si sve zapamtio [dosadjujese.gif]
šalim se malo :D

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu