Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 25 Jul 2025, 17:39

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 02 Apr 2013, 21:19
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Hahahahah,studiras pcelarstvo,zujis po gradu,,,,ja sam otporan na ubod pcele,samo da znas,,,

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 03 Apr 2013, 20:56
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Bradpresto Pitt je napisao:
GENIJALNI FOR(UM)
-Kako samo vrijeme leti,rekli bi i zimi i ljeti.Kao da sam jucer dosao na ovaj Forum s"onoga"Foruma na poziv Megi i biciklistice broj jedan,valjda im je to bio zadatak,vabiti forumase s Foruma na Forum,i tako sam ja pristao doci ovdje,jer su svi,gotovo svi iz"stare ekipe"bili tu.Ispocetka je trebalo malo vremena naviknuti si na ovaj Forum,otprilike je to kao kad prekines s jednom zenom i pocnes s drugom,u biti je isto,ali je novi izazov i uvijek se nadas bit ce bolje,zanimljivije,erotičnije...Otvorih svoj blog pod istim imenom kao i tamo i odmah se Megi bacila na posao te je vecinu tematskih postova kopirala ovdje,valjda joj je i to bilo u opisu radnog mjesta,jer je tada jamislim bila glavni nešto!????Elem,sto bi rekli,i forumski zivot je krenuo svojim uobicajenim tokom...Na nagovor druge biciklistice Molene sam izasao iz okvira svoga bloga i rastrcao se po Forumu,cak sam,ne budi lijen,nabacio i par tema koje su znale biti i posjecene...Osim,kako sam rekao,forumasa koje poznajem"sto godina"pojavile su se nove forumaske "face"sto stvarno novi ,sto prerušeni u drugi nick...Tako se jednog lijepog dana pojavila izvjesna Smiljka sa cudnim naglaskom i ćirilicom i taman kad smo se navikli na nju,ona kakva i je promijenjiva kao vrijeme u bablje ljeto,promijeni nick u Vučica i od tada je promijenila jedno tristo avatara,ali to je Vucica...Nadalje,isto kao grom iz vedra neba je dosla i Emmanuela i sve sto je musko,a bogami i pokoje zensko je ostalo paff,zbog njenog eroticnog izričaja i nedvosmislenih aluzija na sex i odmah su se na nju stucile dezurne moralistice biciklistice jedna i druga,Laza i jos pokoja forumasica i osuli na nju rafalnu paljbu kao Savo Kovacevic onomad po Svabama,ali nije se Ema dala,mada je smanjila svoj izrazaj i dozivljaj,vjerojatno se zaljubila,u zadnje vrijeme rijetko dolazi na Forum,razlog nitko nezna...Nikita,ah Nikita,znana i kao Okano,plesacica,DJ,i svasta nesto, je cudna biljka,osim sto natjerava Trileta po Forumu postavlja i postove o onaniranju,a kako sama kaze,nezna sta je to,preporucam joj kratki tecaj kod Tw,koja kako sama tvrdi,kad vodi ljubav to radi da bi partner zadovoljila(!?),zapravo Nikitica je kao pcela,mnogo zuji a malo meda daje...Najgora lagano posustaje,mislim da nije pronasla svoj status pod nebom Foruma,Gresnica je bila i otisla a da nista nije zgrijesila,Dj.Ana ljubiteljica BB-a i BPP-a,znana kao najsporiji prst pp,od kad se vratila iz Schladminga,Pakraca ili Babine Grede,sad neznam tocno,je umiljata i prede kao mala maca tj,Maca...Neke forumasice su nestale kao snijeg u proljece(ne ovo proljece)Sjajna,ASG,PGS,PMS,Bubi,odose a da nisu ni sarmu probale...Povremene posjetiteljice poput Miss Helen,Maree,Anike,Nuse...jos se nisu afirmirale,predlazem cesce pojavljivanja ovdje,i dakako,puno punooo,samnom pepeisati,,hahahah...O muskim nemam puno rijeci,osim da je onaj Picard pobjegao kao vrag od križa kad je Megi izjavila za njega da nije njen tip,suska se da je prodao njivu i otisao na plasticnu operaciju negdje u Ameriku da bi licio na nekog Meginog omiljenog glumca,nogometasa ili komsiju Dragosava...isto tako ,ne mogu pofatati konce tko je Radisav Oluja,Mojne i Debilko meni se cini da je to jedna osoba s tri nicka,jer u njihovom pisanju nisam primijetio ni mrvicu razlike...Organiziraju se razna natjecanja,avatar dana,mjeseca,sunca,palaca...naj aforizam,naj montazna skela,pardon slika,tko najdalje moze pljunuti udalj,trcanje uvis,a najbolje je natjecanje u "pjevanju",gdja na zadanu temu filmske glazbe takmicari pricaju monodrame,skeceve,pricaju s babama,nagovore zaovinu tetku da pjeva umjesto njih...pa narode moj lijepi,ako je zadak pjevanje onda pjevajte pa makar pjevali kao ja i Megi,ali pjevajte,a kad bude vecer poezije onda recitirajte,ne kazem da monodramice nisu dobro izvedene,naprotiv sjane su,ali ste promasili temu...i jos nesto onom koji svira gitaru,dobro svira,ali neka u svirci kaze nesto ja sam taj i taj,tako da bi to bilo autenticno,tj.da znamo da to svira zaista on a ne Jimi Hendrix ili Carlos Santana,,,hahahah
Toliko od mene ovaj put...
Bredprestopjevatisviratgitaru [srce.gif] [bye.gif]

Ihaaaa rode do slobode [zenskismeh.gif]
sta bi ovo leleeeeeeeee kakav je ovo pad na blogu
pa kao da ti neko ovdje postavljao kore od banana
Slab ti ovaj tekst nesto.
Izvini, ali moram d ate kritikujem ,znam d ace ti kritika lose pasti [zenskismeh.gif]
Moram odmah demantovati neke tvoje nebuloze, kao politicari za govornicom [zenskismeh.gif]
Ja sam te pozvala na forum, jer sam mislila i sto dalje mislim da si dobar,zanimljiv forumas.....a ne zato sto sam ja bila moderator pa eto idem vucem forumase za rukav, pa i molim [zenskismeh.gif] Nekima sa tog foruma nisam slala da dodju ovdje.....to ti je dokaz da to zvanje ne mozes svrstati u opis posla [cepanje.gif]

I drugo,
nemoj da spominjes Picarda, je l ti jasno
jer je mnogo dobar decko.
potrudi se nekad bar napisati istinu, nemoj da ti uvjek ja moram davati materijal na pp [zenskismeh.gif]

ne diraj me u pjevanje
I za kraj,
aj ti zapevam nesto,mada ipak nisam raspolozena
al da ti ukrasim blog cu pjevam [cepanje.gif]

http://vocaroo.com/i/s183ncyiyVvl

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Apr 2013, 19:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

Pite,odlican ti text
a to sto ne dolazim cesto ko prije.....ha
mislite o tome [namigusa.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Apr 2013, 20:18
Korisnikov avatar
*VIP*

Emanuella je napisao:
Pite,odlican ti text
a to sto ne dolazim cesto ko prije.....ha
mislite o tome [namigusa.gif]

Ma znam ja zasto ne dolazis cesto,jedan je odgovor,zaljubila si se,i to je to,,,hihihih

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Apr 2013, 21:55
Korisnikov avatar
rang
rang

recimo da imam vaznije stvari za radit [treptrep.gif]
sto ne znaci da netju dolazit

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Apr 2013, 21:59
Korisnikov avatar
*VIP*

Emanuella je napisao:
recimo da imam vaznije stvari za radit [treptrep.gif]
sto ne znaci da netju dolazit

Nema nista vaznije od Foruma,pogotovu uvecer,,,,to je zabava,ljubav i pokoji seksic,,hihihih

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Apr 2013, 22:36
Korisnikov avatar
rang
rang

ako je tako
zrtvovat cu privatni zivot zarad foruma [namigusa.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 05 Apr 2013, 14:25
Korisnikov avatar
*VIP*

Emanuella je napisao:
ako je tako
zrtvovat cu privatni zivot zarad foruma [namigusa.gif]

E tako je,islatit ce ti se,,hihihihih

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 19:39
Korisnikov avatar
*VIP*

LJUTI ATRIBUTI
-I Bog stvori ženu u svoj njenoj ljepoti i posebnosti,šarmu,požrtvovanosti,i svemu naj,naj...Ja neznam kako je potekla,i od koga ideja,da naše poštovane forumašice istaknu svoje atribute i pridjeve bas ovdje na ovome Forumu,tko je da je,dobra je to ,i hvale vrijedna ideja.
-Oprostite mi na malim nepreciznostima o mome utisku o tim i takvim atributima,jer pišem po sjećanju,nisam nijednu fotku arihivirao,jer neke su bile kratko na Forumu kao sex u tinejdzera,no nista zato,krenimo redom...
-Nasa draga Vučica je postavila svoju nogu,tj.nožni list,valjda nam nije poručila da nam "daje nogu",i odmah sam zapazio sexi crtu u tom listu,naziru se lagane plave vene na desnoj bočnoj strani mišića noge,konsultirao sam stručnjake,i oni kažu da je to znak duže seksualne apstinencije,ma daj, ti doktori nemaju pojma,garant.U nadi da ce Vuka krenuti naviše s predstavljenjem svojih epiteta,idemo dalje...Laža je postavila preko nekoliko sličica,i jako je,reklo bi se,"napredna",ima je sa svih starana,ma ona je bez mana,fascinira njena fotka s kečkama(kečke mame dečke),i kad bi je kojim slučaje sreo na Oktoberfestu,sigurno bi je zamijenio s Heidi Klum,velika sličnost...Ako je Laža"napredna"Nikita je "nazadna",fotka gdje ona pokazuje guzu je inspirativna ne samo Triletu i Koji,nego i nama ne(običnim)smrtnicima,to je pokazala i na slici gdje igra bilijar,gdje nitko ne gleda u stol i kugle nego malo niže,i mogla je u ruci držati štap za pecanje,blinker,atomsku bombu,nitko to nebi primijetio,defitivno liči na svoju imenjakinju tj.Petu(ili šestu) Wilson,no,nadam se da tako ne mlati,nego da je nježna kao i mekha ko perje iz jastuka.
-Julija je pokazala da ne samo da piše divne pjesme(uf ona s fenjerom je top topova!),nego da izgleda kao Mercedes Benz,čvrsto i postojano s granitnim nogama,senzualnim usnama,i tko zna s kojim jos vještinama naspram jačeg spola,vlada..muki oprez s njom,neosvojiva je kao Alamo(koji je osvojen)...mašala Raki!!!
-Tw je poslovicno lijepa,"ko da je djevojka"i nedase,odoljava zubu vremena i Canetovim susretima,nije joj niti pero odbio,a onakve adidaske ima,ona je džepna Venera ,ista Kylie Minogue,žena za sva vremena.
-Zagrebačka čačanka ili čkačanska zagrepcanka,je svoje slike zadrzala dvije sekunde,i te dvije sekundice su bile dovoljne da vidimo njenu plavu lagano kovrčavu kosu,sjaj u njenome oku,jačinu njenih nogu,a oni maštovitiji su vidjeli svašta nešto lijepo,zamsilite da je držala sliku dvije minute,pa nastao bi među forumašima lagani masakr s žiletima,,hahahahaha,nalikuje mi na Kim Basinger,eh da sam ja Micky Rourke,malo bi nam bilo 9/5 tjedana...O Megi vec vrapci na granima znaju i cvrkuću umilno opjevavajući njezinu ljepotu i njen osmijeh od milijun dollara,kud je mlada,kud ima holivudsku ljepotu,kud je baš na našem Forumu,kud ćes bolje,mnogi su se ,ili ce se,utopiti u njenim jamicama na licu,samo još koju kilicu da dobije,ide ravno u Bollywood,ja menadžer,,,hahhahhah,njena sličnos s Catherine Zeta-Jones iz mladih dana je upravo frapantna,a njene jagodice na licu podsjećaju na talijanske filmske dive iz šezdesetih...Iskra je zasjala u punom sjaju,kako i priliči pravoj dami,sto ona je,jedan kroz jedan,uvijek ljubazna,uslužna,pažljiva,što reći nego Kure,nane,moj Milane,,,hahahah...
-Nova zvijezda Foruma je svakako Miss*,dosla je tiho,najtiše na Forum i ušla u legendu,sa svojom bujnom plavom kosom "vuče" na Hollywoodske dive,i sam Bog je htio da ona dođe na nas Forum i unese osvježenje,jer "nova krv" je uvijek dobrodošla,legenda živi!!!
-Ako je Bog sudio da nam Miss*dođe na Forum,onda su bogovi htjeli da nam ovdje,tko zna kojim slučajem,siđe DJ.Ana,mozda u njenom slučaju nisam objektivan,jer smo jednom razmijenili par pepeova,ali ljudi moji šta da vam pričam..Ona se slikala,ni manje ni vise,nego kod dorskih ili jonskih stupova,stupovi su,kako se zorno vidi na slici,popucali od njene pozitivne vibre i energije,ona da dođe u atensku Akropolu,pa to bi sve popucalo,,ahahahahah,nadalje ,ona
se slikala i sa svojim kućnim ljubimcem ispred nekog modnog dućana,tko voli životinje voli i ljude,tko voli ljude voli žene,a tko voli žene voli mena,,hahahahah,kad se počešlja malo ustranu i baci neodoljivi i zarazni osmijeh,totalno sliči na Demi Moore iz mlađahnih dana(Demi jel'more?)hahahah...
- Nadam se da nisam nikog preskočio,ako jesam,nije namjerno,dugo sam pisao ovo...i koncentacija mi je na rezervi,treperi crvena žaruljica...toliko za sad!
Bradpristovolitiatribute [srce.gif] [bye.gif] [top88.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Apr 2013, 19:46
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Pite odlicna analiza bravo...
gde si ti video te slike, na zenskim atributima?

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu