|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: ako nemas u folderu imas u glavi duboko urezano u tvoju memoriju od 2 rama  Ma imam nesto ali najbolje je kad osvjezim pamcenje slikom,jer sjecanja su varljiva,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kada mislis da si objektivan i pises svoje utiske i razmisljanja, naravno da si subjektivan. u jednom periodu si bio maliciozan, vise nisi i to je dobro.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: kada mislis da si objektivan i pises svoje utiske i razmisljanja, naravno da si subjektivan. u jednom periodu si bio maliciozan, vise nisi i to je dobro. Pa to je relativno sto je meni objektivno,nekomu je subjektivno i obratno,,,,
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
meni je Pitt uvek subjektivan...prema sebi 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: meni je Pitt uvek subjektivan...prema sebi  Hahahhaha pa naravno,pa tko moze biti objektivan prema samom sebi,tesko je to,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
LaYa je napisao: meni je Pitt uvek subjektivan...prema sebi  on tera svoje bez obzira na posledice i komentare. izdrzao je tektonske poremecaje i nije se predao  na tome mu cestitam i volim da citam sta pise bez obira na sadrzinu jer poruka njegovih tekstova je uvek ista, "sam protiv svih" pa nek bude sta biti mora 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja volim sto serindja,izmislja i naklapa pa ja to nekad ni u najludjim snovima ne bih pomislila 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
bio je emotivno uzdrman, sada se vraca u formu i samo neka pise, nemoj ga lazo analizirati uplasices ga 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: bio je emotivno uzdrman, sada se vraca u formu i samo neka pise, nemoj ga lazo analizirati uplasices ga  Ja sam vazda emotivno uzdrman ,,,bauahhahaahahhaah
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
DeJaNa je napisao: GENIJALNI FOR(UM) Nikita,ah Nikita,znana i kao Okano,plesacica,DJ,i svasta nesto, je cudna biljka,osim sto natjerava Trileta po Forumu postavlja i postove o onaniranju,a kako sama kaze,nezna sta je to,preporucam joj kratki tecaj kod Tw,koja kako sama tvrdi,kad vodi ljubav to radi da bi partner zadovoljila(!?),zapravo Nikitica je kao pcela,mnogo zuji a malo meda daje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jao vid blese ..mnogo zujim malo meda dajem ? m? rece mrmot i zamota cokoladu .... Ma ja sam svestrana kao sto si napisao a tek mi 17 godina Pazi se samo , krecu pcele , prolece pocelo ..nemoj da te tamo neka bocne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|