|
Autoru |
Poruka |
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Hocemo jos,hocemo jos!
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: Show must go on! -Kad bi kojim slucajem moga birati,koji bi talent da mi Bog podari,bez sekunde razmisljanja bi odabrao dar za pjevanje,jer to mi je tako uzvisena i nekako romanticno.I cim su poceli svi ti pjevački reality Showi na ovim prostoran ja sam sve to pogledao otvorenih usta,diveci se tom meni nikad datom talentu,i uvijek sam zadivljen nekim kandidatom,koji se prijavio na show onako usput i pokazao svoj raskosni glas,od male djece pa sve do onih starije dobi,sjetimo se samo one Susan Boyle kucanice koja je svojim pjevanjem zadivila cijeli svijet.Kao antitalent za pjevanje,ja sam dobar slusatelj i uzivatelj pjesme a pogotovu,kazem,ove gdje kandidati pjevaju onako"na suho"i gdje nema prevare "šminkanja"i "peglanje"pjesama na kompijuteru i studiju,ili nedajbože pjevanje na play back. -Tako sam i preslusao ove radove tonske nasih forumasa i malo je reci da sam očaran sa svima,svaka vam cast!!!Prvo moram reci da Just ima finu boju glasa i vidi se da ima talenta,nadam se da ce drugi put pjesma biti duza,samo to,Just skidam kapu,bravo!!!!Nadalje,repanje Molene je upravo fantasticno,uzivao sam,ocekujemo nesto "zabavno" od nje jer ocito je da zna pjevati...Zlobni bravo za ovaj instrumental,jel može jedan po narudzbi,izvrsno je!!! Laža je,pak,pokazala dva talenta,za pjesmicu i dar pripovijedanja,ima smisla materem,a glas joj je tako sexy,ajmeee,Lažo daj kad mognes otpjevaj neku duzu pjesmu,po svom izboru,tvoj sam fan,kao i od Just,Molene,Zlobnog....Jos jednom svaka vam cast!!! Bradpresto Pjevat ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Pa ja tek sad ovo vidim Biće,biće... specijalna muzicka posveta ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Bradpresto Pitt je napisao: Bole__Ser je napisao: Pa ti sve članove opisao, interesantno  Hahahah,ma da,zezaš,,, Ajd sada ti baci oko na moj blog i obavezno pusti pesmaju 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Show must go on! -Kad bi kojim slucajem moga birati,koji bi talent da mi Bog podari,bez sekunde razmisljanja bi odabrao dar za pjevanje,jer to mi je tako uzvisena i nekako romanticno.I cim su poceli svi ti pjevački reality Showi na ovim prostoran ja sam sve to pogledao otvorenih usta,diveci se tom meni nikad datom talentu,i uvijek sam zadivljen nekim kandidatom,koji se prijavio na show onako usput i pokazao svoj raskosni glas,od male djece pa sve do onih starije dobi,sjetimo se samo one Susan Boyle kucanice koja je svojim pjevanjem zadivila cijeli svijet.Kao antitalent za pjevanje,ja sam dobar slusatelj i uzivatelj pjesme a pogotovu,kazem,ove gdje kandidati pjevaju onako"na suho"i gdje nema prevare "šminkanja"i "peglanje"pjesama na kompijuteru i studiju,ili nedajbože pjevanje na play back. -Tako sam i preslusao ove radove tonske nasih forumasa i malo je reci da sam očaran sa svima,svaka vam cast!!!Prvo moram reci da Just ima finu boju glasa i vidi se da ima talenta,nadam se da ce drugi put pjesma biti duza,samo to,Just skidam kapu,bravo!!!!Nadalje,repanje Molene je upravo fantasticno,uzivao sam,ocekujemo nesto "zabavno" od nje jer ocito je da zna pjevati...Zlobni bravo za ovaj instrumental,jel može jedan po narudzbi,izvrsno je!!! Laža je,pak,pokazala dva talenta,za pjesmicu i dar pripovijedanja,ima smisla materem,a glas joj je tako sexy,ajmeee,Lažo daj kad mognes otpjevaj neku duzu pjesmu,po svom izboru,tvoj sam fan,kao i od Just,Molene,Zlobnog....Jos jednom svaka vam cast!!! Bradpresto Pjevat ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Pa ja tek sad ovo vidim Biće,biće... specijalna muzicka posveta ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Hahahah tek sad vidis,,,,a tolko sam se trudio,,,,salim se
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bole__Ser je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Bole__Ser je napisao: Pa ti sve članove opisao, interesantno  Hahahah,ma da,zezaš,,, Ajd sada ti baci oko na moj blog i obavezno pusti pesmaju  Jesam malo,cekaj to si ti napisao,ili,,,
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Da ja sam pisao, al ranije, sada nemam inspiracije, zeznuli me Švabe 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hahahah tek sad vidis,,,,a tolko sam se trudio,,,,salim se Matere mi,tek sad. Znam ja da si se trudio,ne stidi se.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bole__Ser je napisao: Da ja sam pisao, al ranije, sada nemam inspiracije, zeznuli me Švabe  Dobro je dobro,poslije cu procitati cijeli post!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Hahahah tek sad vidis,,,,a tolko sam se trudio,,,,salim se Matere mi,tek sad. Znam ja da si se trudio,ne stidi se. Ma ne stidim se,bio sam ocaran izvedbama,a taj sam post napisao u nekoj kavani,sjecam se kao kroz dim,jer je dim i bio u kaficu,,,bauhahahah
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
` Tako se jednog lijepog dana pojavila izvjesna Smiljka sa cudnim naglaskom i ćirilicom i taman kad smo se navikli na nju,ona kakva i je promijenjiva kao vrijeme u bablje ljeto,promijeni nick u Vučica i od tada je promijenila jedno tristo avatara,ali to je Vucica`...Никада ми јасно бити неће, зашто те је та Смиљка толко одушевила ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) мсм баш је бре била `пуж спораћ` а при том ти ова Вучица изгледа задаје главобољу БреДкасти, шта да ти рекнем, слова твој танго плешу... ко и увек мени се свиџа твоје написато ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|