Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
onda cekamo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Samo da se javi pravi kupac, a za alfu je lako....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
pojuri to dok smo mladi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
jurim, jurim nego nekako mi se cini da cu uvek biti mlad, bemu misa
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
aham i trava ce uvjek biti zelana bar u susjedovom dvorištu ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
Hehehehe, aj pozuricu, ipak si ti u pravu ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Pomno pokusavajući upoznat sebe,došla sam do sljedečih zaključaka Kada nisam u blizini muškarca u kojeg sam zaljubljena, zaljubim se u muškarca koji je u blizini. Razvila sam tendenciju ka zaljubljivanju u oženjene muškarce. Otkrih da sam, duboko u duši, zlobna... varam u svim društvenim igrama Ne znam hodati u patikama i cipelama bez potpetice visoke minimalno 7 cm. Logika cijelog svijeta je beskorisna ako suprotnu stranu zastupam ja Ne znam prepoznati kad mi se neko nabacuje. Zavođenje nanjušim na kilometar. Rasipna sam dozlaboga. Mrzim, potpuno i iz duše mrzim kad ljudi uzimaju sebi za pravo da se oni naljute na mene što im se ja ne javljam...zato što mi je nekako neprijatno objašnjavati im da se moj svijet ne vrti oko njih. nastavak sljedi...
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Iluzija Da u rijecima koje pises otkrivam milovanja, u oblini slova poljupce po vratu. Da u slovima koje kucam na vrhovima prstiju osjecam toplinu tvoje koze dok ruka putuje preko pregiba na tvojim ledjima. Da u praznom ekranu ispred mene vidim tvoje oci ispunjene sa mnom. Da u tebi vidim prazno platno koje vapi da ga obojim… I onda te zamisljam, medju zamagljenim staklima i rosom koja se nakupila po prozorima nastalom od nasih uzdaha. Zamisljam ti oci, pogled izgubljenog djeteta u trenutku dok uzdises. Kad ti grizem usne. Kad ti disem u onu malu udubinu na dnu vrata, gdje se spajaju kljucne kosti. A ti se protezes. Vuces me za kosu. Sitni poljupci u onaj dio iza uha, onaj mekani. I sva sam kao struna. Od ciste zudnje za tobom. Ne vidim ja da je iza tvojih ociju prazno platno. Ne vidim da na tom platnu nikad nista nece biti. Narocito ne mi. Ne vidim nista sem mjesecine i tebe preda mnom. Izazivas i dozivas, svakim pokretom, dahom, pogledom. I znam koja ce pjesma svirati u mojoj glavi kad se nagnem prema tebi...
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
I znam koja ce pjesma svirati u mojoj glavi kad se nagnem prema tebi...
The man is tall, mad, mean, and good-lookin', and he's got me his eye. When he looks at me, I go weak at the knees, he's got me going like no other guy Imelda May ♪
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
moze