|
Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Jelo lepoto moja.. znas li da si mi ulepsala dan?!!!!! Svako slovo napisano od mog Matorog navuce mi osmeh na lice Hvala ti sto si mi prenela poruku, sad mi je srce na mestu ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Oduvek sam mislila da ljudi ono sto ne vole da im se desi, ili da ono sto ih moze zaboleti, ne bi cinili nikada drugima. Pogresno... nisu svi takvi... Ne moze svakoga zaboleti, istom jacinom, kada vadi zub, ne moze svako shvatiti tezinu reci izgovorenih, jer ni sami ne znaju govoriti a ni vrednost reci (za takve kazemo srali a pricali isto dodje) ni majku ne zaboleti kada dete radja (neke radjaju da bi sebe osigurale kod muza a neke jer shvataju da je to smisao zivota). Bila sam u situaciji da moje pisanje sa drugim forumasima iskoristi Admin sajta (na kom sam pre ovoga foruma bila), pominje moju decu. Kao da ne zna sta je sveto za jednu majku i zenu, da su deca jedini razlog sto zivimo. Ako zena ne zna da su deca smisao zivota, jedino vredno sto ostaje iza nas i da je porodica svetinja..... sta ocekivati od onog ko nije nosio 9 meseci ispod srca???
Nije toliko bitan Admin tog bivseg sajta, koji je moju decu pominjao, vec oni isti koji su to osudjivali a isto sad rade! Nije li sram za jednu srecnu zenu, 'ispunjenu' majku, da provocira druge zene sto nemaju dece ili da nisu majke na mestu? Zabog takvih zena se sramim umesto njih, i pitam se "Zivote, zasto ne dozvolis svima da osete lepotu i smisao zivota?" Mozda da znaju sta je lepo i sveto ne bi koristile reci koje ne lice jednoj zeni tj. majci koja bi trebalo da zna ceniti vrednosti!
Svako moze sebe nazvati majkom i "majka je svaka koja rodi"! Zalosno je sto od takve majke moze lose dete postati, jer onaj ko ne zna vrednosti ne moze ni preneti svom detetu!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
q
Poslednji put menjao *Twilight* dana 19 Okt 2013, 13:14, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
q
Poslednji put menjao *Twilight* dana 19 Okt 2013, 13:14, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
q
Poslednji put menjao *Twilight* dana 19 Okt 2013, 13:15, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Poslednji put menjao *Twilight* dana 19 Okt 2013, 13:17, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Poslednji put menjao *Twilight* dana 19 Okt 2013, 13:18, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|