|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: [zenskismeh.gif] Jao Pitt nastradat ces nevin Pa to ti kazem,spasavaj gdje ce ti dusa,hahahaahhh Nemoj sa zenama da se kacis,znas da to nitko jos nije preziveo Ne kacim se ja snjima nego obrnuto,sad su cak one dojucerasnje moje fanice krenule đonom na mene,u glezanj i bozemeprosti prepone,bauhahahahaahahah
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: [zenskismeh.gif] Jao Pitt nastradat ces nevin Pa to ti kazem,spasavaj gdje ce ti dusa,hahahaahhh Nemoj sa zenama da se kacis,znas da to nitko jos nije preziveo Ne kacim se ja snjima nego obrnuto,sad su cak one dojucerasnje moje fanice krenule đonom na mene,u glezanj i bozemeprosti prepone,bauhahahahaahahah I osta ti bez gaca...
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa skoro,skoro,,,al udaraju nisko i ostro,bauhahahahahah
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa skoro,skoro,,,al udaraju nisko i ostro,bauhahahahahah Visoke potpetice su hladno oruzje
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa skoro,skoro,,,al udaraju nisko i ostro,bauhahahahahah Visoke potpetice su hladno oruzje Hladno i vruce,kako se uzme,pa nemres ti s tima zenama,svaki dan borba,hrvanje,nisanje,tko ce to izdurat,,,hahahahh
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa skoro,skoro,,,al udaraju nisko i ostro,bauhahahahahah Visoke potpetice su hladno oruzje Hladno i vruce,kako se uzme,pa nemres ti s tima zenama,svaki dan borba,hrvanje,nisanje,tko ce to izdurat,,,hahahahh O jadan...sada cu i ja postati negativka jer se s tobom druzim
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa skoro,skoro,,,al udaraju nisko i ostro,bauhahahahahah Visoke potpetice su hladno oruzje Hladno i vruce,kako se uzme,pa nemres ti s tima zenama,svaki dan borba,hrvanje,nisanje,tko ce to izdurat,,,hahahahh O jadan...sada cu i ja postati negativka jer se s tobom druzim Neces nedes,zezam se,,,pisemo se kasnije kisikisi,,,,
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Pisemo,ajde bezi sada i pisi roman da nas obradujes za praznike ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Pisemo,ajde bezi sada i pisi roman da nas obradujes za praznike ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif) Koji sad roman,ma zivot pise romane,,,necu ja,,,hahahahah
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Pisemo,ajde bezi sada i pisi roman da nas obradujes za praznike ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif) Koji sad roman,ma zivot pise romane,,,necu ja,,,hahahahah E moj Tarzanito pa onaj o Jovanki koji vec na tv-u najavljuju.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|